Καμπουράκης: «Αυτά τα μ@λ@κ@σμένα μπήκαν μέσα στη βίλα»

Facebook Twitter
19

Περί ανακατάληψης στη βίλα Αμαλία, η συζήτηση στο πρωινό του ΜΕΓΚΑ, σήμερα το πρωί. Όμως ενώ έπεφτε το σήμα της εκπομπής, τα μικρόφωνα άργησαν να κλείσουν και… η συνέχεια επί της οθόνης.

It's Viral
19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Το "μαλάκας" στην νεοελληνική κοινωνία χρησιμοποιείται ευρέως (καλώς ή κακώς), δεν μπορώ να καταλάβω πως μας πιάνει ο καθωσπρεπισμός εκεί που μας συμφέρει, ενώ στην καθημερινότητα, οι περισσότεροι βρίζουμε ακατάπαυστα και πολύ χειρότερα. Φαίνεται πως οι αναρχικοί είναι παιδιά του κατηχητικού και σοκάρονται από τέτοιο "ακραίο" λεξιλόγιο. Επιπλέον, οι περισσότεροι είναι του του κολλεγίου και έτσι και δίνουν μεγάλη έμφαση στους καλούς τρόπους... αυτά
Χρόνια τώρα διαβάζω ατελείωτο βρισίδι κατά πολιτικών και δημοσιογράφων, με χυδαίες ύβρεις (και σε προσωπικό επίπεδο), και ξαφνικά βλέπω ότι η λέξη "μαλακισμένα" είναι αυτή που ξεπερνά τα όρια και πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ. Αυτή είναι η δημοκρατία της αριστεράς (ενός μέρους της, για την ακρίβεια). Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και στοχοποίηση όσων έχουν το θράσος να μη συμφωνούν 100% με τις απόψεις τους. Τα σχόλια κατά των δημοσιογράφων συνοδεύονται από βόμβες κατά δημοσιογράφων.
η σιωπη ειναι συνενοχη. ή απεναντι στην τετρακομματικη κοινοβουλευτικη χουντα ή υποταγμενοι.η καταληψη απο το βαθυ κρατος ενος απελευθερωμενου δημοσιου κτηριου- που ειχε αφεθει επι δεκαετιες να καταρρεει-και του ξαναδοθηκε πολιτικη,πολιτιστική και κοινωνικη ζωη, ειναι αλλη μια επιθεση στην αξιοπρεπεια μας.πριν χρονια , καπου στο 1993, επιχειρησαν τα ματ να εισβαλλουν στο κτηριο. Καμια 200αρια κατοικοι της χευδεν συγκεντρωθηκαν αμεσα μπροστα στην εισοδο προασπιζοντας τον απελευθερωμενο χωρο. Διοτι ενας χωρος που μεχρι το 1991 ηταν στεκι ναρκεμπορων χαρη στην απροσκυνητη νεολαια της εποχης μετατραπηκε σε ενα χωρο δημιουργιας ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (οι φασιστες δεν λογιζονται για ανθρωποι).τωρα, η συλλογικη, ανοιχτη, αντιφασιστικη δραση της "αμαλιας" στεκεται εμποδιο στην οργανωμενη απο το βαθυ κρατος εκφασιστοποιηση της κοινωνιας. ΗΟ χωρος της βιλλα αμαλιας πρεπει να εκκενωθει απο τα απροσκυνητα εκτος κοπαδιου κομματια του λαου. Τα ντουβαρια ομως ξαναχτιζονται. Οι συνειδησεις παντα ονειρευονται και εξεγειρονται.υγ1. ο προστατης των τυπων της νομιμοτητας καμινης βεβαια δεν βλεπει την ΚΛΕΙΣΤΗ απο τους ναζι παιδικη χαρα (!) της πλατειας αγ. παντελεημονα! υγ2 25.000 αστεγοι στην αθηνα , 2.500 κλειστα δημοσια κτηρια. προ ετων , στο εφετειο της σωκρατους καμια 200αρια αστεγοι-κυριως μεταναστες-που ειχαν βρει καταφυγιο εκει εκδιωχθηκαν επειτα απο συντονισμενη επιχειρηση ναζι ανευ και με στολη. Τωρα ο "Δημος" ψαχνει να "φιλοξενησει" αστεγους για τις μερες του κρυου. Μονο 15 αστεγοι ανταποκριθηκαν. Η αξιοπρεπεια φαινεται ειναι ισχυροτερη απο το κρυο και την αποδοχη της "φιλανθρωπιας".
Αν η επέμβαση στη Βίλλα Αμαλία γινότανε επί Αβραμόπουλου ή επι Κακλαμάνη θα γινότανε ΚΟΛΑΣΗ σε όλη την Αθήνα. Ας βγει επιτέλους ο Τσίπρας να μπει τάξη σε αυτή τη χώρα. Μετά ποιος θα αντιδρά στα κατασταλτικά μέτρα της αστυνομίας και των ΜΑΤ που θα στέλνει ο Αλέξης προκειμένου να προστατέψουν το λαό και την κοινωνική ειρήνη από τα αντιδραστικά αποβράσματα θλιβερά απομεινάρια του καπιταλισμού; οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ; Αν ήταν ο Τσίπρας δήμαρχος (λέμε τώρα) θα την είχε πάρει την Αμαλία και θα την είχε κάνει εμπορικό κέντρο προκειμένου να στηρίξει τα λαϊκά στρώματα και δεν θα άνοιγε μύτη. Μπουνταλάδες Έλληνες όταν οι σφαλιάρες και τα σκαμπίλια πέφτουν από αριστερά το ευχαριστιέστε.
Τα swat είναι με το μέρος του Καμπουράκη.Πριν λίγο καιρό, στη δημόσια τηλεόραση έγινε ο δημοκρατικός χαμός, επειδή δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν το μαλάκα το Δένδια(Καμπουράκης style), τώρα οι συλληφθέντες είναι μαλακισμένα επειδή δεν κατέχουν εξουσία ε;Πόσο Δένδιες είστε;
Εννοώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο να επέμβει το ΕΣΡ επειδή ακούστηκε η συγκεκριμένη λέξη την ώρα που ο Καμπουράκης νόμιζε ότι ο ήχος του ήταν κλειστός.Κατά τ' άλλα ούτε Δένδιας είμαι, ούτε θεωρώ τους συλληφθέντες μαλακισμένα.
Για να πέσει ο εγχώριος (και μακροπρόθεσμα και παγκόσμιος) καπιταλισμός και να ανθίσει μια νέα εποχή συντροφικότητας (με την καλή έννοια), κοινοκτημοσύνης και προοδευτικής κουλτούρας.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ .... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΙΡΙΑΛ , Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑΚΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΟΎΝ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΥΣΤΟΤΗΤΑΣ!
OTAN AΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" "ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ" ΠΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ) ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ!