Ο σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ μιλάει για τη νέα ταινία του

Ο σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ μιλάει για τη νέα ταινία του Facebook Twitter
0

Ο 45χρονος σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, γνωστός από τις ταινίες Rush Hour, X-Men : The Last Stand, Tower Heist, σχολιάζει την επιλογή του να σκηνοθετήσει μια ταινία για τον πιο διάσημο Έλληνα ημίθεο.

«Αυτό που κάνει τον Ηρακλή μας διαφορετικό είναι το γεγονός πως είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που έχει αφήσει πίσω του το ότι είναι γιος του Δία. Το πόσο ρεαλιστικό ήταν το κόμικ με ενθουσίασε. Αυτό ήθελα να φέρω στον κινηματογράφο.». Και συνεχίζει «Είναι μια ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και μοναδικές σκηνές μάχης, που θα απολαύσουν οι πάντες. Αλλά ελπίζω, βγαίνοντας από τον κινηματογράφο, το κοινό να νιώσει και τη δύναμη ψυχής και τα πιστεύω του Ηρακλή.» Μάλιστα σημειώνει «Ο Ντουέιν γεννήθηκε για να παίξει τον Ηρακλή. Επέδειξε μεγάλη αφοσίωση και πειθαρχία. Έχει παίξει σε πολλές περιπέτειες, αλλά ποτέ δεν έχει παίξει κάτι ανάλογο. Έχει πολλές μάχες και διασκέδαση, αλλά και πολύ καρδιά και συναίσθημα.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ