Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
HOME
Naked City
Hθοποιός, μόλις τελείωσε με την παρουσίαση της physical παράστασης «Woman» που προέρχεται από work in progress και θα παρουσιαστεί από τον Σεπτέμβριο σε αθηναϊκό θέατρο, και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της σειράς «ID» του Αντώνη Κωσταντουδάκη. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο σπίτι της.
Image

ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ-ΑΣΤΡΙΤΗΣ feat.ΤΣΑΤΣΟΥ/OFFICIAL VIDEO

Φάνταζαν τα “θέλω“μου σαν να μην είχανε φωνή και προτίμησα να μην πω τιποτα παρα ψεύτικα λόγια μόνο και μόνο για να φανώ γλυκός και αρεστός. Άρα το σ΄άγαπω με την έννοια του έρωτα, έτσι όπως ένιωσα τότε ήταν κάτι πολύ μακριά απο μένα και όχι συναίσθημα αμφίδρομο. Μακάρι να ένιωθα και γω το ίδιο... μακάρι να μπορούμε να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν πιο αληθινοί γιατί τελικά η άλήθεια πονάει αλλα είναι αυτή που πάντα θα κέρδίζει... όχι τον άλλον απαραίτητα άλλα τον ίδιο σου τον ευατό... και όσο τα΄χεις καλά με τον εαυτό σου θα είσαι και με τους άλλους"

 
Σχολιάζει ο/η Ανώνυμος/η
Παρακαλούμε, εισάγετε σχόλια μόνο σχετικά με το θέμα. Μηνύματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις οδηγίες και τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου θα αφαιρούνται από τη σελίδα. Σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται.
To σχόλιό σας θα δημοσιευτεί σύντομα από τον διαχειριστή της σελίδας.
Εξομολογήσου!
Αφιέρωσε!
Αναζήτησε!