ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2013 | 05:05

όχι άλλη τσιγαρίλα

φτάνει πια με την κάπνα στα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Βγαίνεις λίγο έξω και αντί να διασκεδάσεις καταλήγεις να καπνίζεις παθητικά ένα πακέτο τσιγάρα. Μου καταστρέφει τη γεύση από το ακριβοπληρωμένο φαγητό και το cocktail μου, αλλά κυρίως την υγεία μου. Προσπαθώ να γυμνάζομαι και να έχω σε καλή κατάσταση τα πνευμόνια μου, αλλά αυτό παραπάει.Δεν κρίνω το κάπνισμα ως επιλογή, όποιος θέλει ας κάνει αυτό που του ταιριάζει. Όχι όμως και να εισπνέουμε τη μπίχλα των άλλων, σε κάτι κλειστές τρύπες και αυτό να θεωρείται ελευθερία, γιατί είναι ο πιο ηλίθιος φασισμός. Πατήστε ένα "Ταυτίζομαι" αν ταυτίζεστε.
14
 
 
 
 
σχόλια
συμφωνω απολυτα!!! δεν μπορω να παω καπου χωρις μετα να μυριζω...τασακι! ασε δε που επειδη δεν το εχω βαλει στο στομα μου το ρημαδι δεν το αντεχω και ¨"με πιανω" να κλεινω την αναπνοη μου αρκετες φορες.
Ο Ελλην πρεπει επιτελους να καταλαβει οτι η ελευθερια του σταματαει εκει που ερχιζει η ελευθερια του αλλου, οπως ειπε ενας σοφος μου φιλος... Δυστυχως στην Ελλαδα για να τηρηθουν τα αυτονοητα πρεπει να πεσουν προστιμα.. Αλλα ο Ελλην, προκειμενου να καπνισει, ακομη και ανεργος να ειναι, θα τα δωσει!
Οι χειρότεροι είναι αυτοί που ανάβουν πούρο!Που σου ΄ρχεται να λιποθυμήσεις από την μπόχα! Κανονικά πρέπει ή να το σβήσουν ή να το βάλουν στο κ@@λο τους αναμένο!
τοσα λεφτα δινουμε για το ακριβοπληρωμενο φαγητο και ποτο μας ειναι υποχρεωμενα τα μαγαζια να εχουν καλο εξαερισμο. απο εκει και περα ως μη καπνιστρια κι εγω, δεν μπορω να απαγορευσω στην παρεα μου να καπνιζει -αμα θελει να παει απο καρκινο προβλημα του- αλλα και δεν γουσταρω να γυρναω σπιτι και να παραταω τα ρουχα στο μπαλκονι γιατι ως μη καπνιστρια δεν αντεχω τη βρομα. δεν μπορω να απαγορευσω στους γονεις μου να σταματησουν να καπνιζουν αλλα τους υποχρεωνω να εχουν ανοιχτα για να μην μενει μεσα η βρομα. δεν μπορω να πω στον γκομενο να μην καπνιζει αλλα απαγορευω αυστηρα το τσιγαρο εκει που κοιμαμαι... πως θα μπορουσα να τους πεισω? με το να τους χαρισω της μνημες της παιδικης μου ηλικιας οπου να προσπαθω ματαια να παρω ανασα, τη μανα μου να με χτυπαει στην πλατη οπως εδειχναν οι γιατροι κι εγω να γινομαι μωβ.... ολα αυτα ηταν μερος μιας σοβαρης κρισης ασθματος με πνευμονες που τοτε λειτουργουσαν στο 40%. την ιδια εμπειρια αντιμετωπιζουν οσοι υποβαλλονται σε πνευμονεκτομη λογω του τσιγαρου. πλεον ειμαι υγιεστατη αλλα το να μυρισω ενα τριφυλο, ενα πουρο ή η σομπα του απεναντι μου προκαλουν δυσπνοια με οτι αυτο συνεπαγεται... ελπιζω οι απανταχου καπνιστες να αφησουν τα ηλιθια σχολια και να τα σκεφτουν λιγακι ολα αυτα....
Ρε γαμώτο τι μανία ειναι αυτη να τσακωνομαστε για ψύλλου πηδημα εσυ καπνιζεις εγω οχι αντε να σκοτωθουμε εσυ κανεισ εκεινο εγω το αλλο αντε παλι να σκοτωθουμε?πραγματικα δεν καταλαβαινω τι στυλ ειναι αυτο που ολοι αρχιζουν και γκρινιαζουν για ολα και γινετε ενας λεκτικος πολεμος .
δεν νομίζω πως όλοι οι καπνίζοντες είναι οι μπιχλιάριδες ασεβής που σου παίρνουν το δικαίωμα να ζεις και να αναπνέεις... είσαι απόλυτη και είναι από τα πιο τρανταχτά μειονεκτήματα σε έναν άνθρωπο... πχ στην δική μου παρέα έχουμε μη καπνίζοντες αλλά και καπνίζοντες... καθόμαστε έτσι, ούτως ώστε να μην πηγαίνει ο καπνός πάνω τους...κι πάντα τσεκάρουμε τι κόσμος κάθετε γύρω για να διαλέξουμε που δεν θα ενοχλει το ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ τσιγάρο μας
Όλα είναι θέμα εφαρμογή των νόμων και των κανόνων της κοινωνίας. Γιατί πλέον θεωρούμε αδιανόητο το κάπνισμα μέσα σε μέσα μεταφοράς; Κάποτε ήταν ντουμάνια. Όλα είναι θέμα απόφασης.
Και εγώ θέλω να κλάσω τόσο πολύ μέσα στο μαγαζίαλλά θα περιμένω , θα σφιχτώ να κλάσω έξω ή στο μπάνιο. Όχι τίποτα άλλο αλλά σέβομαι αυτόν που είναι δίπλα μου.
Εεε μα...κι αμα πεις τίποτα σου τη λένε κι από πάνω,σαν να είσαι ο ενοχλητικός που τους τη σπάει, δεν τους σέβεσαι και καταπατάς το δικαίωμα τους στο κάπνισμα.Well, η ελευθερία τους να καπνίζουν σταματάει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα μου να μην εισπνέω το ντουμάνι.
δεν κρίνεις το κάπνισμα αλλά μας λες μπίχλες.κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα.φασισμός για μένα είναι όταν έχω 2-3 ώρες σε όλη την εβδομάδα να περάσω καλά να μου απαγορεύουν το πως θα το κάνω. σέβομαι τους χώρους μη καπνιστών και προσπαθώ να πηγαίνω σε μέρη που ξέρω ότι είναι φιλικά προς τους καπνιστές ,δοκίμασε να κάνεις κάτι αντίστοιχο και όλοι θα περάσουμε καλά.εκτός κι αν η παρέα σου δε σέβεται ότι δε καπνίζεις και σε τραβολογάει σε μέρη καπνιστών.αλήθεια αναρωτιέμαι ποιο εστιατόριο είναι αυτό που το φιλέτο είναι τόοοοοσο καλοπληρωμένο και δεν έχει διαχωρίστκό χώρο για καπνιστές και μη καπνιστές. δεν λέω ότι είσαι υπερβολική,αλλά μήπως είσαι προκατελειμένη;; θα ταυτιζόμουν μαζί σου αν κ που κ που το κάνω το τσιγαράκι μου, αλλά είσαι απόλυτη και αυτό δεν είναι καλό.
οσο αναφορα την μπιχλα που σε πειραξε, θα σου δωσω ενα μικρο παραδειγμα και σε προκαλω να κανεις το πειραμα μονος σου. Μν καπνισεις για πολλες ωρες, πλυνε τα δοντια σου και μετα φιλησε μια καπνιστρια....αν δν σου ερθει εμετος ελα να μου το πεις!! Δυστυχως η αισθηση ειναι και η γευση ειναι απαισια, νομιζεις οτι φιλας τασακι!!!! Τα δικαιωματα σου φιλε μου τελειωνουν εκει που ξεκινανε τα δικα μου...αυτο να θυμασαι παντα! παρεμπιπτωντος ειμαι πρωην καπνιστρια, που παντα τηρουσα τους "κανονες" ομως χωρις καμια αντιδραση.
Είναι ΑΣΕΒΕΙΑ και είσαι ΓΥΦΤΟΣ να υποχρεώνεις τον κόσμο γύρω σου να εισπνέει κάτι τόσο ανθυγιεινό και ενοχλητικό. Όποιος νιώθει την ανάγκη να καπνίζει ας το κάνει σε εξωτερικό χώρο ή χώρο καπνιστών.