ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2013 | 18:43

Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου,

μεχρι και την τριτη γυμνασιου,δεχομουν το ρατσισμο σε μεγιστο βαθμο απο το σχολικο μου περιβαλλον,λογω κιλων.Στο δημοτικο μαλιστα,ειχα πεσει θυμα bullying,αλλα ευτυχως δεν κρατησε πολυ.Στην τριτη γυμνασιου ομως,εχασα 26 κιλα και ετσι βουλωσα πολλα στοματα.Και ερχεται το σημερα,με εμενα να με βρισκει στην τριτη λυκειου,αποφασισμενη πια για το ποια πραγματικα ειμαι,να ανακοινωνω στους φιλους μου (και να μαθαινουν οι γνωστοι απο τριτους-γιατι τα νεα στο σχολειο μεταφερονται σε χρονο dt-) οτι ειμαι bisexual.Και καπου εδω,ερχεται ο δευτερος γυρος ρατσισμου,καθως εχω ακουσει σχεδον τα παντα κ εχω δει πολλα βλεμματα να με κοιτανε με μισος (λες και τους σκοτωσα τη μανα).Ευτυχως που εχω 2-3 πραγματικους φιλους διπλα μου και με στηριζουν,γιατι ξερω οτι αυτη ειναι μονο η αρχη.Δωστε μου δυναμη κι υπομονη να αντεξω για ακομη μια φορα το ρατσισμο.Ααααααα και παλιορατσιστες,σας ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!!Βρειτε ενα νοημα στη ζωη σας και σταματηστε να ασχολειστε με των αλλων!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούς κανέναν κοπέλα μου! Όταν βγεις από τη μικρή κοινωνία του σχολείου (αν είσαι τυχερή και νωρίτερα) θα ανακαλύψεις ότι θα υπάρξουν πολλά άτομα που θα σε εκτιμήσουν και θα κάνεις φιλίες ζωής! :)