ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2013 | 20:24

Να προτεινω κατι; Αν και μαλλον θα σας φανει χαζο και ανουσιο..

Θελετε να κανονισουμε ενα ραντεβου; Αλλα οχι, τυπου ''στο θησειο και παμε ολοι μαζι για καφε'' οπως γινοταν παλια. Να κανονισουμε σε ενα μπαρακι. Ο καθενας με την παρεα του ή εναν φιλο του ή μονος του ή τελοσπαντων οπως θελει.. Σκεφτομαι εμενα, που απο τη μια ηθελα να ερθω στις συναντησεις που γινονταν αλλα ντρεπομουν γιατι ενιωθα οτι μετα ολοι θα ξερουν ποια ειμαι οταν εξομολογουμαι. Επειδη λοιπον πιθανον υπαρχουν κι αλλοι σαν εμενα, που ντρεπονται, να πουμε να βρεθουμε σε ενα μπαρακι και απο εκει και περα να μιλαμε ο ενας στον αλλο. Χωρις καν να ρωταμε αν ειναι απο τις εξομολογησεις. Σκεφτειτε ποσο πιο χαλαροι θα ειμαστε αν μπουμε σε ενα μαγαζι και ξερουμε οτι πολλοι απο αυτους που βρισκονται εκει ειναι ανοιχτοι στο να γνωρισουν νεο κοσμο! Ισως τα ειπα λιγο μπερδεμενα, ελπιζω να καταλαβατε το νοημα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αλλά αν δεν ξέρεις ΠΟΙΟΙ είναι εκεί από τις εξομολογήσεις, θα είναι το ίδιο με το αν ήταν άγνωστοι... άσε που, τι γίνεται αν το μαγαζί είναι γεμάτο ή κλειστό;Εγώ θα πρότεινα να βρεθούμε στα σκαλιά στο Σύνταγμα, πχ. αύριο από τις 20:00 μέχρι 21:00 και μετά όσοι έχουμε μαζευτεί πάμε καμια βόλτα! Νωρίς ακούγεται αλλά κυρίως το λέω για να προλάβουμε να γυρίσουμε με τραίνα/μετρό.