ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2013 | 17:06

Είσαι αγοράκι λέει

Λοιπόν είμαι 22 χρονών. Κυνηγάω μία κοπέλα 2 ολόκληρους μήνες, με την οποία ας πούμε πως είμαι ερωτευμένος. Αυτή είναι 21. Την κατάσταση την είχε αρχίσει αυτή εντωμεταξύ. Δεν έχει γίνει τίποτα πέρα από φιλί μεταξύ μας και πήγαινε το θέμα στο σοβαρό ας πούμε. Της είχα πει και μου είχε πει πως ψάχνεται για κάτι σοβαρό κτλ, άρα όλα κομπλέ. Τέσπα, τελευταία η κοπελιά άρχισε να ξεκόβει. Ε το ψιλιάζομαι τι θα γίνει και την πετυχαίνω και μιλάμε. Και εκεί που μιλάμε μου λέει "με εμάς δεν προχώρησε γιατί είσαι αγοράκι, δεν είσαι αρκετά άνδρας" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Και αναρωτιέμαι εγώ... 1.85, μυώδης με αρκετά αρρενωπό πρόσωπο, έχω πάει με 10 γυναίκες... και δεν είμαι αρκετά άνδρας; Αυτή από την άλλη μια σχέση είχε όλη και όλη για 3 χρόνια, οπότε τι σκατά ξέρει για το τι θα πει άνδρας; Μήπως έπρεπε αντί να ήμουν κύριος και καλός μαζί της να την έφτυνα και να την κακομεταχειριζόμουν; Και ακούστε και το πιο κουφό που μου είπε... "Εγώ θέλω κάποιον σαν τον Οικονομόπουλο". Ε δεν είναι να τρελαίνεσαι; Έχω χάσει τον ύπνο μου πλέον. ΟΙ-ΚΟ-ΝΟ-ΜΟ-ΠΟΥ-ΛΟ λέει.... ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΛΕΟΣ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα έλεγα πως η εμφάνιση δε σημαίνει κάτι για το αν είσαι όντως άντρας, και πως αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά σου... μετά διάβασα αυτό για τον Οικονομόπουλο.Εμετός, περιττό να σου πω. Κράξτε όσο θέλετε αλλά το αγοράκι που έχετε χρυσώσει στα νυχτερινά κέντρα έπαθε κρίση πανικού στον στρατό όταν πήγαν να του κόψουν το μαλλάκι του και έκανε σαν κοριτσάκι. Χαμένος κόπος είναι φίλε μου, προχώρα παρακάτω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ