ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2012 | 11:56

ανωμαλία??

είμαι 19 κ εκείνος 29. χθες το κάναμε για πρώτη φορά μετά απο 1 μήνα που βγαίνουμε. άρχισε να μου δίνει ελαφρά χτυπήματα στον πωπό κ εγώ απο αμηχανία δεν αντέδρασα.. πήρε θάρρος κ χτυπούσε πιο δυνατά, ειδικά κατά τη διάρκεια της κορύφωσης, ενώ μου έπιανε έντονα και το λαιμό και με κοιτούσε στα μάτια. 'Οταν τελειώσαμε, ήταν πολύ γλυκός μαζί μου και πολύ τρυφερός.. μου εξήγησε οτι αυτή η συμπεριφορά του είναι μόνο στο σεξ γιατί τον φτιάχνει πολύ περισσότερο από το κλασικό μουγκό στυλ κτλ κτλ. Η αλήθεια είναι οτι κι εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο έτσι.. Μήπως είμαι ανώμαλη?? Φοβάμαι οτι άμα του δώσω θάρρος και του το πω οτι γούσταρα κ εγώ τα χτυπηματάκια, μπορεί να με χτυπάει πιο δυνατά κ βίαια κ ίσως σταματήσει να μου αρέσει τόσο πολύ.. Αλλά δεν θέλω να τον χάσω.. Είμαι ερωτευμένη μαζί του.. Πως να του πω τι σκέφτομαι, τρέμω στην ιδέα οτι μπορεί να ξενερώσει κ να μ'αφήσει..
1
 
 
 
 
σχόλια
μπορεις απλα να του το πεις και να σου λυθει η απορια. το να σου λεμε τα γουστα μας ο καθενας δε σε ωφελει. ισα ισα που οπως βλεπεις υπαρχει και χασμα αναμεσα στο τι θεωρει νορμαλ και ομορφο ο καθενας.αν γουσταρεις καντο.ανωμαλη σιγουρα δεν εισαι.τωρα αν δε του το λες για να μην γινει πιο βιαιος σου ειπα και πριν, κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να του πεις οτι σου αρεσε για να ξερει κι αυτος τι αρεσει και σε σενα και πως θα σε κανει να διεγερθεις περισσοτερο.απλα πες του μεχρι και αυτη τη φοβια σου, οτι δε θες παραπανω χαστουκι, οτι εισαι μεχρι εκει.βαλε τα ορια σου να τα γνωριζει κι αυτος, αν εισαι στη μουγγα συνεχεια καποια στιγμη δε θα γουσταρεις το σεξ μαζι του εσυ, οχι αυτος, κι αυτο γιατι στην ουσια δε θα ξερει τι σαρεσει για να στο κανει.