ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2012 | 03:24

Πιο φρικη δεν γινεται...

Μετα απο δυο χρονια σχεσης...με χτυπησε ασχημα πανω σε καβγα.Το εχασε τελειως, με εβρισε, μου εσκισε τα ρουχα, με χτυπησε σε προσωπο, σωμα, νομιζα δεν θα βγω ζωντανη απο το δωματιο. Καλεσαν την αστυνομια (γειτονες υποθετω, συλληφθηκε κλπ). εχει περασει μηνας και βαλε, δεν του εχω μιλησει ξανα φυσικα. Ανακαλυψα μια βδομαδα μετα απο ο,τι εγινε οτι ειμαι εγκυος.Δικο του φυσικα. Εκανα εκτρωση την ιδια βδομαδα. Ημουν 5 εβδομαδων, ημουν εγκυος οταν με βαραγε. Δεν το ξερει κανεις. Ουτε ενας, ουτε μια ψυχη. Ολοι ξερουν τι εγινε, πως με χτυπησε κλπ...Αλλα αυτο δεν εχω την δυναμη να το πω σε κανεναν. Μαλλον θα το παρω μαζι μου. Δεν νιωθω πολλα περα απο μια τεραστια κουραση και μουδιασμα. Αναρωτιεμαι αν θα γινω ποτε ξανα ο ιδιος ανθρωπος που ημουν. Μου φαινεται πως ο,τι εζησα ως τωρα ηταν σε μια αλλη ζωη,μακρινη.
1
 
 
 
 
σχόλια
κουραγιο κοπελια, εισαι πολυ δυνατη.και εισαι και πολυ μικρη η ζωη σου ανοιγεται.και δεν το λεω ετσι για να πω κατι.στο μελλον θα γνωρισεις πολλα πραγματα που θα σε κανουν ευτυχισμενη.οποτε κουραγιο.δεν ξερω τι αλλο να πω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ