ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2018 | 14:55

Δικαστικό σώμα

Λίγο πριν απο τη λήψη μιας απόφασης ζωής...Ναι ή όχι..Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με κατατοπίσει για το πριν (διάβασμα,εξετάσεις κλπ) και το μέτα (καθημερινότητα, συνθήκες εργασίας κλπ) της εισαγωγής στο δικαστικό σώμα?Με τί κριτήρια πρέπει να λάβω την απόφαση μου για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως?
9
 
 
 
 
σχόλια
Αν αναλογιστεις ποσο αλλαζει η ζωη σου και η καθημερινότητα σου για παντα, εφοσον εισαχθεις στην εθνικη σχολη δικαστων και αργότερα, θα καταλαβεις γιατι ειναι αποφαση ζωης. Γιατι εχεις να περασεις τα 24αωρα σου κανοντας μια συγκεκριμενη ασχολια, η οποια ειναι ισοβια. Ειναι χρησιμο να υπαρχει καποιος σχολιαστης που ειναι σε καθε δημοσιευση προκλητικος, αλλα δεν τα ξερει παντα ολα.
Α επισης, επειδη απο εδω νομιζω οτι ειναι δυσκολο να βρεις πολλα ατομα που να εχουν περασει απο αυτο το σταδιο, μπορεις να ρωτησεις κάποιο φροντιστήριο ή δεν ξερω καποιον καθηγητη που ειχες στην ζωη σου και εχετε καλες σχεσεις ή ενα νομικο βιβλιοπωλειο , τα οποια συνήθως στελεχωνονται απο ατομα που ξερουν!!! Στην εσχατη των περιπτωσεων ψάξε τη λιστα με παλαιοτερους επιτυχοντες και ψαξε τους στο fb και ρωτα τους ευγενικα!
Δεν εχω εμπειρια σε αυτο γιατι ακομα σπουδαζω αλλα και εγω αυτην την πορεια εχω στο μυαλο μου. Αυτο που ξέρω ειναι οτι αν πιστευεις πως οι πανελλήνιες που εδωσες καποτε ηταν οι πιο δυσκολες εξετασεις, μαλλον πρεπει να αλλαξεις γνωμη. Αυτες οι εξετασεις που αναφερεις ειναι χοντρο αγγουρι (συγγνωμη για την εκφραση!!) Απο οτι εχω ακουσει το φροντιστηριο ειναι απαραιτητο (που σημαινει οτι πρεπει να εχεις αρκετά λεφτα στην ακρη για να δωσεις) ενω το διαβασμα πρεπει να ειναι οχι απλως ποιοτικο αλλα και ποσοτικο! Ειχα παρακολουθήσει μια διαλεξη του ΔΣΑ και ελεγαν οι ομιλητες οτι παρατηρούν το εξής φαινομενο: το γεγονος οτι το δικαστικο σωμα προσφερει αντικειμενικα υψηλό και μόνιμο μισθο σου εγγυαται μια οικονομικη σταθερότητα. Που σημαινει οτι πολλοι στρεφονται εκει με αποκλειστικο κινητρο το χρημα. Και αυτο εχει ως αποτέλεσμα να απαρτιζουν το σωμα ατομα που ενδιαφερονται πιο πολυ για τα χρηματα παρα για το λειτουργημα καθεαυτο. Και ως εκ τουτου επαναπαυονται και ίσως δεν ειναι στην πορεια κ τοσο σωστοι. Εγω θα συμπληρώσω οτι ναι μεν τα λεφτα αν τα συγκρινεις με τα υπολοιπα επαγγέλματα ειναι αρκετα, αλλα δεν τα δινουν τζαμπα. Ειναι μια δουλεια δυσκολη που απαιτει αρκετες θυσιες, απλετο χρονο αλλα κυριως ΑΓΑΠΗ και ΟΡΕΞΗ για αυτο. Στα 22 μου, δεν ξέρω ακομη κατα ποσο θα εχω ασβεστο παθος για αυτο που αν το πραγματοποιησω θα είμαι 100% ευτυχισμενη. Σιγουρα το δελεαρ ειναι μεγαλο ομως, ποσο μαλλον αν προερχεσαι απο μεσαιο προς κατωτερο οικονομικο στρωμα.... Θα εξαντληθείς στο διαβασμα.. Αν περάσεις εχει καλως , θα πρεπει να δεχθείς εκτος απο τα καλα αυτου αλλα και τα αρνητικα (θυσια στο χρονο σου, πολλες φορες ολη τη μερα να εισαι πανω απο δικογραφιες...) Αν δεν περασεις μπορεις να ξαναδωσεις οσες φορες θες! (Καλο μεν, ψυχοφθορο δε..) Αλλα ο,τι και να αποφασισεις να εισαι 100% συνειδητοποιημενος γιατι ειναι αποφαση ζωης... Αμφιβαλλω αν βοηθησα σε αυτο που ηθελες να μαθεις αλλά ηθελα να σχολιασω!!! Καλη συνεχεια ο,τι και να αποφασισεις