ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2018 | 00:08

Σχεση,σεξ, παραπονα

Αγορι 21 ετων. Δεν εχω γραψει ποτε εδω, βρηκα τυχαια τη σελιδα και αποφασισα να γραψω πρωτη και τελευταια φορα.Εφτασα στην ηλικια των 21, ουτε μεγαλη τη λες, ουτε πολυ μικρη. Δεν εζησα οπως επρεπε τα παιδικα μου χρονια, παραυτα ακομα και αργα διορθωσα αρκετα, αλλα αλλο ειναι το θεμα. Εχω κανει 3 σχεση στη ζωη μου και κρατησαν το πολυ 1,5 - 2 μηνες... Δεν τα λες και σχεση αυτα για τοσο μικρη περιοδο. Δεν εχω προχωρησει ποτε σεξουαλικα, ουτε τα προκαταρκτικα, παρα μονο δαχτυλο στην 1η σχεση μου. Η αληθεια ειναι οτι με ενοχλει που δεν εχω προχωρησει, βλεπω τους φιλους μου, οι οποιοι προχωρανε, μου μιλανε γιαυτο και εγω νιωθω ασχημα που δεν εχω κανει τιποτα. Δεν γνωριζουν βεβαια οτι δεν εχω προχωρησει και δε σκοπευω να το πω. Βλεπω γνωστους αλλα και φιλους μικροτερης ηλικιας που και τι δεν εχουν κανει! Αλλους δεν τους νοιαζει αν εχουν κανει σεξ η οχι, υπαρχουμε και εμεις ομως που μας ενοχλει πολυ, δυστυχως!Το αλλο τωρα. Δεν ειμαι ασχημος ρε παιδια, και δε το λεω μονο εγω αλλα δε μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος και δεν βρισκω κοπελα ουτε καν για μια φαση! Οπου προσπαθω δεν βγαζει αποτελεσμα! Σαν ανθρωπος ειμαι γλυκος, ευγενικος, εχω τροπο να μιλησω, να κανω την κοπελα να νιωσει ωραια αλλα τι γινεται ρε γ@μωτο;; Δηλαδη γιατι κολλατε με τους κεραταδες, με τους "γι@μι@δες", με αυτους που πινουν σαν να μην υπαρχει αυριο, με σε αυτους που σας φτυνουν και κολλατε πιο πολυ, με αυτους που οταν πηδιεστε σας βγαζουν βιντεο το δημοσιοποιουν ως επιτευγμα κτλ κτλ... Τι σκατα ρε, καταρα εχω πια(;) Με ενοχλει ολο αυτο, και δεν γινεται να μην ενοχλει η ολη φαση οταν βλεπω τους τριγυρω μου να εχουν κοπελες, να εχουν ερωτικη ζωη κτλ, και εγω να ειμαι η εξαιρεση της εξαιρεσης ώ εξαιρεση...
5
 
 
 
 
σχόλια
Σε διαγωνισμό βρίσκεσαι και συγκρίνεσαι με τον καθένα; Είσαι 21 ετών και μιλάς λες ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Υπάρχουν και άλλα πράματα να ασχοληθείς και το σεξ δεν είναι τρόπαιο, ούτε σε καθιστά ανώτερο ή κατώτερο από το κάθε συνομήλικό σου. Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Με το να κάθεσαι και να συγκρίνεσαι με άλλους δεν κερδίζεις τίποτα.
Φίλε μου ηρέμησε λίγο. 21 είσαι. Εγώ έκανα σεξ πρωτη φορά στα 23... Είχα και εγώ κακή παιδική ηλικία και άργησα πολύ να ωριμάσω. Στα 23 ένιωσα έτοιμος και τότε προχώρησα. Δε υπάρχει λόγος να το κρύβεις και να σε ενοχλεί. Εγώ ουδέποτε το έκρυψα από φίλους κλπ. Δε είναι ντροπή. Και μην κάθεσαι να το σκέφτεσαι όλη μέρα και να το κυνηγάς. Όταν είναι να γίνει θα γίνει.
Newsflash: υπάρχουν και κοπέλες που δεν μπορούν να βρουν κάτι at all ή της προκοπής, μόνο που αυτές -συνήθως- θα τις δεις να χρησιμοποιούν το ενοχικό μάντρα: "κάτι σίγουρα φταίει με μένα" και δώστου και μπήχτου αυτομαστίγωμα και αυτοπεποιθηση στα τάρταρα: οκ, καλή η αυτογνωσία και καλή η κριτική του εαυτού μας, αλλά με μέτρο!Απ' την άλλη, κάτι αγοράκια, σαν κι εσένα, ασπάζονται το μάντρα του "καλού παιδιού" και -φυσικά- ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι, μόνο όοοοολοι οι άλλοι: "αχ, και καλός είμαι και συμπαθητικός εμφανισιακά και τίποτα δεν μου λείπει! Η κοινωνία χρωστάει να μου δώσει σεξ και δεν μου το δίνει: οι ΚΑΡ(Χ)ΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ που πάνε και πηδιούνται με ανθρώπους που ...δεν είμαι εγώ". ...Ακούς τον εαυτό σου καθόλου; θάβεις και υποτιμας και γυναίκες και άντρες σωρηδόν, για να βγεις από πάνω, ότι είσαι κάποιου είδους βραβείο, ρε φίλε. Αυτό που έχεις, διαθέτει όνομα και είναι διαπιστωμένο φαινόμενο, μπες στο λινκ και διάβασε, αν θες:What Is Nice Guy Syndrome? 5 Signs That A Self-Proclaimed "Nice Guy" Isn't All That Nice"Men with Nice Guy Syndrome like to think that they're the exception for being nice. But treating women like people doesn't make you special; it just makes you a decent human being. Plenty of men will treat women kindly, but Nice Guys like to think that behaving kindly earns them a gold star. It doesn't. The real nice guys are those who treat people nicely without expecting any acknowledgement in return".https://www.bustle.com/articles/147499-what-is-nice-guy-syndrome-5-signs-that-a-self-proclaimed-nice-guy-isnt-all-that-niceΕίσαι μικρός και έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, ηρέμισε. Αντιμετώπιζε τους ανθρωπους με σεβασμό, μην κολλάς με καταστάσεις που "δεν τραβάνε" και μην χρησιμοποιείς την (δήθεν) καλοσύνη ως κάτι που προσφέρεις για να πάρεις ως αντάλλαγμα σεξ.
Τη τοποθέτηση σου όσον αναφορά τις κοπέλες πως θέλουν άτομα τέτοιου επιπέδου,επέτρεψε μου να τη βρίσκω άτοπη,καθώς βγάζει μια κακία επειδή κάποιοι άλλοι έχουν κάτι που δεν έχεις χωρίς βέβαια να αποκλείω αυτές τις περιπτώσεις. Για το ζήτημα που σε απασχολεί,κατά τη γνώμη μου πρέπει να το δεις πιο χαλαρά (υπάρχουν και χειρότερα βρε αδερφέ!) Συνέχισε να κρατάς χαρακτήρα βάζοντας κάποια όρια ώστε να μην σε πατάνε κάτω.Επίσης είναι πολύ πιθανό και καλό να προσέξεις ότι ίιισως να αποπνέεις ένα βάιμπ του *θέλω να π****ω επειγόντως* ώπου απωθεί και τις περισσότερες όπως και είναι λογικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ