ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 21:05

Συγκατοίκηση

Εγώ ιδιωτική υπάλληλος. Αυτός στρατιωτικός. Ήρθε η μετάθεση... Και η απόφαση να φύγουμε μαζί οι δύο μας και να κάνουμε μια όμορφη καινούργια αρχή μακριά από όλους και όλα... Και οι δύο μέσα στη τρελή χαρά... Και λίγες μέρες μετά λέει 'το σκέφτομαι το επεξεργαζομαι γιατί όλα τα βάρη θα πέσουν πάνω μου και τα δούμε'...Ενώ εγώ είμαι σίγουρη και αποφασισμένη ότι θέλω να αφήσω τη δουλειά μου το σπίτι την παρέα μου..Τελικά θέλει ή όχι.?!
2
 
 
 
 
σχόλια
Περιμένεις από εκείνον να σου πει τι θα κάνετε; σοβαρά; Με έναν άνθρωπο που σου λέει "θα δούμε" δεν πας πουθενά. Είναι ριψοκίνδυνο. Δώσ΄του ένα ακυράκι και συνέχισε τη ζωή σου. Τι θα κάνεις αν τα αφήσεις όλα και σου πει ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει; Αν έχεις λεφτά στην άκρη, κάνε το βήμα σου αν το θες τόσο πολύ και ότι γίνει. Τουλάχιστον, αν κάτι πάει στραβά, γυρίζοντας θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα ξεκίνημα καινούριο μόνη σου. αλλά να εξαρτάσαι από έναν άνθρωπο που σου λέει "θα δούμε", μη το διανοηθείς καν.
Έχει πολλή κουβέντα να γίνει μεταξύ σας...Δε θα βρεις απάντηση εδώ. Μόνο εκτιμήσεις που θα προβαλλουν τις εντυπώσεις του καθενός. Την απάντηση την έχει αυτός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ