ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 18:46

άλλη μια μόδα

Τελικά είναι μάταιο και βλακώδες να μιλούν όλοι περί μοναξιάς.Γιατί όταν λες να γίνει κάτι πρακτικά και καλείς ανθρώπους να επικοινωνήσετε έστω και διαδικτυακά, δεν επικοινωνεί κανείς.Αλλά κατά τα άλλα όλοι ''ψάχνουν ευκαιρίες'' να βγουν και καλά από τη μοναξιά τους.Τελικά οι περισσότεροι όσα λένε δεν τα εννοούν.Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά.Μόνο κλάψα κι από πράξη τίποτα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Είναι εξαιρετικά μικρόνοο να περιμένει κανείς να επικοινωνήσουν μαζί του όταν το μόνο που διαφημίζει, προμοτάρει, εκφράζει είναι η μοναξιά του. Δεν ξέρω, οι "μοναχοί" περιμένουν φιλανθρωπία ή ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις;
Δεν ξέρω τι να πιστέψω για το μίσος σου. Φυσικά δεν είναι μόνο προς εμένα, αν διαβάσει κάποιος το σύνολο των σχολίων σου (και τα 1750 δηλαδή) θα διαπιστώσει ότι τα 1500 από αυτά είναι προσβολές και ύβρεις με το πρόσχημα της ωμότητας και της ειλικρίνειας. Ένας φίλος μου, μού είπε ότι στην περίπτωσή σου επειδή ήσουν και πρώην πανελίστας ότι είσαι και κατ' επάγγελμα χυδαίος, δεν είναι μόνο στην ιδιοσυγκρασία σου. Συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Αλλά αρχίζω και πιστεύω ότι το μίσος σου οφείλεται σε κάποια εγκεφαλική βλάβη, δεν υπάρχει λογική σε τόσο μίσος, ειδικά σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν σου έχουν κάνει κάτι. Οπότε είσαι διπλά αξιολύπητος. Υ.Γ: Ευτυχώς που δεν έχω την ατυχία να σας γνωρίσω κι από κοντά. Για να βγάζετε τόση χολή εδώ μέσα, φανταστείτε πώς θα είστε έξω.
Fabinas, η εξομολόγηση και το σχόλιό μου αναφερόταν σε λοιπές εξομολογήσεις που λένε ότι θέλουν οποιαδήποτε επικοινωνία, έστω διαδικτυακή και πόσο μόνοι και μόνες νιώθουν.ΔΕΝ αναφερόταν σε άτομα σαν και σένα, που βρίζεις όλη μέρα τον κόσμο εδώ μέσα.Όσο για το αν το μόνο που διαφημίζω είναι η μοναξιά μου, αυτό με απασχολεί, αυτό γράφω στις εξομολογήσεις. Δεν είναι και καμιά στήλη φοβερή ώστε να πω και κάτι άλλο. Κάτι άτομα που ψεύδονται είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα και κάποιοι άλλοι σαν και σένα που μισούν και τρολάρουν.Κι έχω εκφράσει κι άλλα πράγματα και μέσω εξομολογήσεων και μέσω σχολίων μου και μέσω της στήλης yousendit, για όποιον ενδιαφέρεται.Άτομα σαν και σένα, που μισούν τους άλλους, είναι οι μικρόνοες.Και βλέπω ότι δε χάνω και τίποτα αν δε γνωρίσω κάποιον ή κάποια εδώ μέσα, πιθανότατα σκάρτος θα 'ναι, σαν και σένα κι αυτούς που σου δίνουνε likes στα προσβλητικά σχόλιά σου.Όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν τι ενδιαφέροντα έχω και τι εκφράζω και τι προμοτάρω. Μείνε με την κακία σου, κατάπιε τη και παράτα με.
Εγώ πάντως την έκανα την προσπάθειά μου, πλέον το κλείνω το μέιλ μου να μη φαίνεται σε κανέναν.Γιατί και που το άνοιξα, πάλι άδεια ήταν τα εισερχόμενα.Απλά για να μη λένε κάποιοι ότι δήθεν θέουν να γνωρίσουν άτομα και να επικοινωνήσουν έστω και διαδικτυακά.Λες και δεν τα ξέρω ότι οι περισσότεροι υποκρίνονται και δεν εννοούν όσα λένε ή γράφουν.
Δεν ξέρω τι να πιστέψω για το μίσος σου. Φυσικά δεν είναι μόνο προς εμένα, αν διαβάσει κάποιος το σύνολο των σχολίων σου (και τα 1750 δηλαδή) θα διαπιστώσει ότι τα 1500 από αυτά είναι προσβολές και ύβρεις με το πρόσχημα της ωμότητας και της ειλικρίνειας.Ένας φίλος μου, μού είπε ότι στην περίπτωσή σου επειδή ήσουν και πρώην πανελίστας ότι είσαι και κατ' επάγγελμα χυδαίος, δεν είναι μόνο στην ιδιοσυγκρασία σου. Συμφώνησα απόλυτα μαζί του.Αλλά αρχίζω και πιστεύω ότι το μίσος σου οφείλεται σε κάποια εγκεφαλική βλάβη, δεν υπάρχει λογική σε τόσο μίσος, ειδικά σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν σου έχουν κάνει κάτι. Οπότε είσαι διπλά αξιολύπητος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ