ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 17:03

"Σε αγαπώ αλλά δεν είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου"

Είσαι 19 κι εκείνος 27, σε μια σχέση 1 χρόνου, Δεν υπάρχουν μυστικά,δεν υπάρχει τίποτα κρυφό.Ξέρεις τα πάντα για το παρελθόν του με τις πρώην του.1 φορά ερωτευμένος σε σχέση 2 χρόνων με μια κοπέλα στην ηλικία του και σχεδόν μέτριας εμφανισης(την ξέρεις) και στο έχει πεί ο ίδιος.Έρχεται η καταραμένη μέρα,14/2, τάχα γιορτή των ερωτευμένων.Τον ρωτάς εαν γιορτάζει (πλαγίως αν είναι ερωτευμένος μαζί σου) και σου απαντά,"Σ'αγαπάω αλλά δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου.Δεν το έχω νοιώσει ακόμα.Ο έρωτας είναι κάτι που έρχεται και φεύγει κι εμένα δεν μου έχει έρθει μαζί σου ακόμα.Θεωρώ ότι αυτό που έχει νόημα είναι η αγάπη κι όχι ο έρωτας γιατί εκείνος φεύγει μετά απο καιρό."Σα γυναίκα κι εγώ σκέφτομαι πως αυτό που έχουμε μεταξύ μας δεν είναι τόσο δυνατό όσο η πρωηγούμενη σχέση του και γενικά ζηλεύω ,όχι εμφανές,απλά το σκέφτομαι και στεναχωρίεμαι.Γιατί ενώ όλα πάνε τέλεια μεταξύ μας συμβαίνει αυτό? Γιατί δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου?Τι έχει η πρώην του που δεν έχω εγώ?Θεωρώ πως είμαι όμορφη,έξυπνη,γλυκιά και πολυ καλή στο σεχ όπως λέει κι ίδιος.Αφού δεν φταίει κάτι τέτοιο, τότε τι?Δε μπορώ να ζήσω με το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να είναι στη ζωή μου κι έχουν εξομολογηθεί πως είναι ερωτευμένοι μαζί μου κι ο άνθρωπος που αγαπώ και είμαι ερωτευμένη να μην νιώθει το ίδιο...Τι κάνω λάθος?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μακάρι να υπήρχε πλάνο, για το πως να κάνεις τον άλλον να σε ερωτευτεί. Αλλά δεν υπάρχει.. Είναι όκευ να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα, όσο δε σε πληγώνει ο άνθρωπος σου. Εάν είναι εντάξει απέναντι σου και αν περνάτε καλά, δε χρειάζεται να ζητάς κάτι άλλο. Μερικές φορές είναι απλά εγωιστικό, θέλουμε ο άλλος να νιώθει ότι και εμείς.. αν καταλάβεις κάτι τέτοιο απόβαλε το και εστίασε αλλού. Να μη σε νοιάζει ο άλλος να νιώθει ότι νιώθεις όσο σε κάνει ευτυχισμένη, ούτε να σε σταματάει από το να του το λες. Να μη ντρέπεσαι και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν είσαι μαζί του γιατί σε αγαπάει και γιατί είναι ερωτευμένος μαζί σου έτσι κι αλλιώς, είσαι γιατί τον αγαπάς και είσαι ερωτευμένη εσύ.
Εσύ τίποτε. Αυτός λέει μια παπαριά ότι σε αγαπάει, χωρις να σε έχει ερωτευτεί ποτέ. Μαλλον για να πηδάει, να κάνει σεΞ. Με "Ξ".Στειλτον. Πιτουράκος που το παίζει "ειλικρινής" με τα αισθήματά του, ενώ δεν είναι.
Το ότι δεν είναι αυτός ερωτευμένος μαζί σου, δε σημαίνει ότι εσύ, δεν είσαι άξια να σε ερωτευτούν. Δε σημαίνει ότι κάποια άλλη αξίζει περισσότερο να την ερωτευτούν από ό,τι εσένα. Απλά, συνέβη να μην νιώσει έρωτα. Σε έναν άντρα, κάποια στιγμή της ζωής σου. Η αξία σου είναι αδιαμφισβήτητη, δεν καθορίζεται από τα συναισθήματα κανενός.