ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 13:50

Σε κάποιες γυναίκες

θέλω πραγματικά να τους πω "Μπορείς και μόνη σου".Βλέπω/ακούω γυναίκες που έχουν εμμονή να είναι σε σχέση, να έχουν κάποιον. Κάποιον=όποιον να 'ναι. Γιατί ρε κούκλα;Μπορείς και μόνη σου. Ίσως δεν θες, αλλά μπορείς. Οπότε κάντο μέχρι να βρεις κάποιον που σου κάνει. Δεν είναι υποτιμητικό για τον εαυτό σου να συμβιβάζεσαι με τον πρώτο τυχόντα που δεν έχει τις προδιαγραφές που θες -όποιες κι αν είναι αυτές- μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη σου;Έτσι ξεκινούν οι αποτυχημένες σχέσεις, έτσι αρχίζουν οι αποτυχημένοι γάμοι: από ένα συμβιβασμό που δεν είσαι διατεθειμένος στην πραγματικότητα να κάνεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και άντρες το κάνουν αυτό, γιατί αναφέρεσαι μόνο στις γυναίκες;Εγώ έχω πλέον αποδεχθεί πως κάποιοι άνθρωποι (μπορεί οι περισσότεροι) έχουν στόχο ζωής να βρουν κάποιον να παντρευτούν ή (σε μικρότερες ηλικίες) να 'κάνουν σοβαρή σχέση'. Οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό είναι πολλοί. Ένας από τους πολλούς είναι πως δεν αντέχουν τη μοναξιά, και το να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις φιλίες είναι δύσκολο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ