ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2018 | 00:02

Γράμμα στον Θεό

Να γίνει το παιδάκι μου καλά. Πάρε τους πόνους μακρυά κι άστο να τρέξει, να χαρεί.. Να ανεβαίνει την τσουλήθρα, να παίζει κυνηγητό, κρυφτό, να ζει, να χαίρεται! Το αυτονόητο για τους άλλους, η έκπληξη για εμάς. Κάντο και για μας αυτονόητο..
5
 
 
 
 
σχόλια
Ποιός έδωσε αρνητικές ψήφους σε αυτή την εξ.;;!!Αν έχει τα κοχόνες να σχολιάσει και να συζητήσουμε σαν άνθρωποι. Να μας εξηγήσουν, γιατί αυτοί δεν εύχονται σε μια μητέρα την υγεία του παιδιού της!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Μακάρι να γίνει ένα θαύμα! Τα μικρούλια είναι δυνατά. Πολύ πιο δυνατά από εμάς τους μεγάλους. Καλή δύναμη!
Εύχομαι ο Θεός να εισακούσει τις τόσο θερμές προσευχές σας και να βοηθήσει το μικρό σας πλασματάκι απο τώρα κιόλας!!!Ψυχούλες μου...Να ξυπνήσετε και να το δείτε όπως επιθυμείτε ξεπερνώντας τα όλα για όλα!Δύναμη εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,κουράγιο για να τα ξεπεράσετε όλα τα δύσκολα κομμάτια στον αγώνα που δίνετε και να μην χάνετε την πίστη σας!!!Τα καλύτερα να συμβούν πραγματικά!!!Περαστικά και γρήγορα σιδερένιο το παιδάκι σας!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ