ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2018 | 19:11

.....

Είμαι όμορφη κοπέλα και ενω βλέπω αρκετά αντρικά βλέμματα στον δρόμο και σαν ελεύθερη που είμαι και θέλω να γνωρίσω κάποιον, όταν καταλαβαίνω ότι κάποιος με κοιτάει κομπλαρω απίστευτα με αποτέλεσμα οι άνδρες να το αντιλαμβάνονται ότι δεν ενδιαφέρομαι....Και πως να καταλάβουν ότι ενδιαφέρομαι την στιγμή που αντί να σκάσω ένα χαμόγελο εγώ κοιτάω τα πόδια μου; Δεν ξέρω τι να κάνω με εμένα, πια!
30
 
 
 
 
σχόλια
Οταν καποια ξεκιναει και γραφει " Ειμαι ομορφη κοπελα" κανεις δε τη παιρνει στα σοβαρα..Ασε να κρινουν οι αλλοι αν εισαι ομορφη οπως λες. Μπορει να κανεις λαθος γι' αυτο και δε συνεχιζεται το βερυκοκο.
Εισαι λαθος φιλε/η... Η γνωμη που εχουμε εμεις για εμας μετραει επισης.. Αφου ομορφη νιωθει μαγκια μεγαλη της. Και κανενας λογος δεν υπαρχει να της πει και καποιος το αντιθετο..
Εχω δει και κατι "ομορφες" κατα δηλωση τους με τους πατσαδες να κρεμονται. Ασε να ξερω κατι παραπανω. Οι περισσοτεροι ξερεις εχουν αντιθετη γνωμη απο μας που ζουμε στον κοσμο μας. Αστην λοιπον να προσγειωθει αποτομα...
Μπουκιτσι το ομορφο ειναι υποκειμενικο κατα τη γνωμη της ειναι. Κατα την γνωμη καποιου αλλου οχι, κατα τη γνωμη και καποιου παρααλλου μπορει και παλι ναι. Δεν αρεσουν
Δεν αρεσουν ολοι σε ολους.. αυτο ΔΕ σημαινει ομως οτι ΔΕ θα αρεσει και καποιος σε κανεναν.. Τουλαχιστον αρεσει στον εαυτο της και αυτο ειναι κατι.. Πολυ σημαντικο.....Γιατι η ολη φαση σε θελει σεμνο και ταπεινο για να σε λυπηθει και μολις καποιος λεει ειμαι ομορφος να πει καποιος οχι ρε δεν εισαι... Και απο την αλλη σε οσους δηλωνουν ασχημοι παλι να πουν οχιιι ρεεε δεν εισαιι... Πιανεις την ειρωνια ε ?
Δώσε πόνο Εγώ λέω: !!!!Τουλάχιστον δηλώνει πως είναι όμορφη αλλά δεν έχει την αυτοπεποίθησή της ψωνάρας! Είναι συγκρατημένη και ντροπαλή...Καλό είναι αυτό!Mpoukitsi????? Πες αλεύριιιιιιι....Μια απάντηση σε γυρεύει!!!!Περιμένουμε!!!!
Απο αυτο το κοιταω τα ποδια μου εσκασες πολυ γλυκουλαααα χαχαχαχαχα το εκανα εικονα. Η γλυκουλαααα ντρεπεται μωρεεεε. Τονωσε λιγο αυτοπεποιθηση και μια χαρα σε βλεπω.Και στην τελικη να σκεφτεσαι οτι κοιτωντας τα ποδια σου το βλεμμα σου ΔΕ θα δασταυρωθει ποτε με το αγορι ΣΟΥ.. Κριμα, ξεκολλα.
Άσε το σύνολο τι κάνει στον δρόμο...Εσένα όταν κάτι σου κάνει το κλίκ και σου αρέσει πραγματικά θα σου βγεί...Μην αγχώνεσαι...Αν είναι να θες να γνωρίσεις τον κάθε πέφτουλα που καμακώνει στον δρόμο άστο καλύτερα...Η Τύχη σου θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα το νιώσεις... ;-)
Αυτο με τον καθε πεφτουλα εχει καταντησει αηδια. Δηλαδη αν καποιος γουσταρει να γνωρισει μια κοπελα χαρακτηριζεται πεφτουλας; Πώς την εχεις δει; Επισης αυτο με τα κλικ δε το λεγαμε ουτε στο γυμνασιο...2018 εχουμε σταματα να διαβαζεις σουπερ κατερινα.
Βρε καλώς το Mpoukitsi!Λέω και εγώ δεν θα μου την πει κανείς σήμερα?Εδώ είμαστε λοιπόόόόόν!!!Καταρχάς ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!Αν την έβλεπα θα στο έλεγα...Ανέφερε στον δρόμο Mpoukitsi,στον δρόμο!Στον δρόμο όλοι γκαρίζουν και κάνουν σαν χαζοί όταν δουν μια όμορφη κοπέλα όπως αναφέρει η κοπέλα της εξομολ...Ακόμη και αυτοί που έχουν γυναίκες δίπλα τους κοιτάζουν σαν λυγούρια!Καλό να θαυμάζεις οκ?Αλλά δεν νομίζω πως εκεί θα βρει το ιδανικό...Μέσα απο μια παρέα ή μια έξοδο που μπορείς να κόψεις και τον άλλον τι ρόλο βαράει θα μπορέσει και να τον κοιτάξει στα μάτια..Τώρα βλέπεις και εσύ στον δρόμο ντρέπετε...Το δείχνει και ο τρόπος που λέει ότι κοιτάζει κάτω...Και μιας και το είπες..Υπάρχει ακόμη το Σούπερ Κατερίνα?Έχω χρόνια να διαβάσω...
Κουκλίτσα μου,θα φορέσεις γυαλιά μαύρα με καθρέπτη και όταν τον δεις θα τον καμακώσεις μέσα από τα γιαλιά αν σου ρίξει βλέμμα θα του χαμογελάσεις ,θα φοράς στο καπάκι και το T shirt με το logo ο,τι καλύτερο.Καλή επιτυχία!
Το μπλουζάκι που φοράω συνέχεια και είναι το αγαπημένο μου και έχει εικόνα μια γάτα με μεγάλα μουστάκια με κίτρινα μεγάλα μάτια και γράφει*I' M SURROUNDED BY INDIOTS !ματος η μπλούζα γκρί.
Το Τshirt φίλοι μου που αναφέρω σπάει ταμεία στην Βοστώνη και ιδιαίτερα μέσα στο MIT έχει γίνει μόδα με τους μεταπτυχιακούς *το λέω για να μη με παρεξηγείσετε,φίλοι μου.
Να κάνεις το εξής: αποφεύγεις το βλέμμα μετά μανίας και κοιτάς αλλού χωρίς να επιτρέψεις να κοιτάξεις έστω και κατά λάθος τον άλλον. Άντε να ρίχνεις καμιά ματιά στα κλεφτά όταν σίγουρα δεν κοιτάει ο άλλος. Προς Θεού μόνο: μη γελάσεις! Υ.Γ. Αυτή την τέχνη του φλερτ εφαρμοζουμε εμείς τα μπακούρια με περίσσεια χάρη κι αποτυχία. :D
Αν δεν είναι σκυλί ή παιδί, δεν μου βγαίνει αυθόρμητα. Τώρα μάλλον δεν το προσπαθώ γιατί δεν το κυνηγάω. Αλλά και να το κυνηγάς δηλαδή υπερβολικά πολύ ή όταν νιώθεις ευάλωτος, μόνο αρνητικά αποτελέσματα έχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ