ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2018 | 22:15

Η πεθερά μου λέει ότι το παιδί μας είναι άσχημο

Πόσο μαύρη ψυχή έχει αυτή η γυναίκα; Νομίζει ότι της έκλεψα τον γιο και τώρα κατηγορεί το 7 μηνών αγγελούδι μας και λέει ότι είναι πολύ άσχημο μωρό ότι έχει μεγάλο κεφάλι και ότι έχει πρόβλημα επηδεί ακόμα δεν έχει μιλήσει! Τσακώνομαι κάθε μέρα με τον άντρα μου γιατί δεν της το κόβει και λεέι ότι το μωρό μας έχει πράγματι μεγάλο κεφάλι και τα λέει για το καλό μας και να προλάβουμε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει. Ήμουν μια χαρά και με τη συμπεριφορά τους νομίζω ότι μου προκάλεσαν κατάθλιψη, θέλω να πάρω το παιδί και να φύγω. Δεν τους αξίζει να το χαίρονται.
11
 
 
 
 
σχόλια
Για τουβλο σε κοβω. Πρωτον μη διανοηθεις να παρεις κανα παιδι γιατι μετα αλλος θα σε παρει στο κατοπι και θα σε ξυλοφορτωσει και δικαιως κιολας. Επισης αν εχει μεγαλο κεφαλι και δεν εχει μιλησει ΕΙΝΑΙ προβλημα. Γιατι θες να ακους γλυκολογα; Γεννησες ενα ασχημο μωρο, ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια.
καμοια σχεση,τα περισσοτερα παιδια μηλανε κοντα στα ενα,ουτε ειναι προβλημα το μεγαλο κεφαλι,αυτο εχουν τα μωρα,ειναι ετσι τα χαρακτηριστικα του.Ασχημο ομορφο ειναι μωρο της και το αγαπαει και ουτε ειναι ωραιο καποιος να το βγαζει παρα εξω
Την επόμενη φορά που θα σου ξαναπεί οτι το παιδί είναι άσχημο, πες της οτι είναι φτυστός ο πατέρας του.Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους ανωτέρω σχολιαστές, οτι το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του συζύγου σου κι όχι η ηλιθιότητα της πεθεράς σου.
Κοπελια θα εισαι ευγενικη με οσους σου φερονται το ιδιο. Προφανως οχι με την πεθερα σου. Θα της πεις πως το μωρο εχει μεγαλο κεφαλι γιατι ειναι πολυ εξυπνο και πως αν μιλουσε εφτα μηνων θα ηταν ανησυχητικο. Μπορεις επισης να το πας και σε εναν αναπτυξιολογο για να τα επιβεναιωσει γραπτως και να της στειλεις το λογαριασμο. Τωρα στο καλυτερο, που λεει το μωρο ασχημο, πες της απο σας εμοιασε. Στη χειροτερη μετα απο ολα αυτα να μη σου μιλησει ξανα, κατι που ισως ειναι και το επιθυμητο.
Καλα λες, απο τη πεθερα εμοιασε οχι απ' τη μανα που μαλλον ασχημη ειναι και αυτη. Μια ζωη να τα ριχνουμε στους αλλους οταν μας λενε τη δυσαρεστη αληθεια. Επισης αναπτυξιολογος;;; WTF; seriously?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ