ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2018 | 18:29

Προς τους αντρες Κυριως

Καλησπερα σας, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς το αρσενικο φυλλο. Ειναι τοσο φυσιολογικο για εσενα ο σύντροφος μου να εχει απειρες φιλες και να συνομιλεί μαζι τους και στο fb; Ειναι τοσο φισιολογικο για εσενα να μας λετε ποιες Γουσταρατε παλια και να μας σκαλώνετε και οποτε την βλεπουμε αυτη τη κοπελα να μας ανεβαίνει η πιεση και + αυτο να την κοζαρετε κιολας ; Ειναι τοσο φισιολογικο τυχαια με αυτη τη κοπελα να βρεθείτε σε ενα καμπινκ και να μη μας το εχετε πει καν για να μη μας στεναχωρήσετε και καλα;Ειναι τοσο φυσιολογικο να κοιτανε ξενους κωλους και να συνεχίζεται να μας λετε οτι αυτο το κώλο εχετε καιρο να τον προσέξετε ενω σας βλεπουμε που το κανετε ; Ειναι τοσο εκνευριστικο που σας ρωτησα αν βλεπετε τσοντες και εσεις μας λετε ψεματα; Η που μας γράφεται συνεχως οταν παιζεται τα παιχιδια σας με τα φιλαρακια σας;Εμας μας ρωταει κανεις πως είμαστε οταν τα κανετε αυτο και εσεις χωρίς ντροπη να λέτε συνεχως οτι ολα αυτα τα κανετε για να μη γκρινιάζουμε; μα θα γκρινιαζουμε, αν είστε λιγο ποιο συγκεκριμένη σ αυτα που θελετε να ξερουμε και εμεις; τι θελετε επιτελους; να σας αφησουμε να κανετε οτι θελετε και να καθομαστε με σταυρομενα χερια ποτε θα σας ερθει εσας να ασχοληθείτε και λιγο μαζι μας; Και στην τελικη τι κρύβει ενας αντρας μεσα του; Τι ειναι αυτο δηλαδη που το ονομαζεται ''φιλες μου ειναι αγαπη μου''τι φιλες ειναι; τι σας προσφερουν τοσο πολυ και μας γραφεται τοσο πολυ για εκεινες; Ας μου απαντήσει καποιος σ ολα αυτα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λίγο χαοτικό με τις ερωτήσεις, θα προσπαθήσω να απαντήσω (προφανώς χωρίς να εκπροσωπώ όλους τους άντρες της κοινότητας)1 Να έχει πολλές φίλες μάλλον ναι, να συνομιλεί κιόλας με όλες? Όχι.2 Όχι.3 Κάτι βρωμάει εδώ.4 Όταν έχω σχέση δε κοιτάω ξένους, κοιτάω έναν συγκεκριμένο κώλο (και τον πιάνω, υποθέτω)5 Άντρες-γυναίκες, πολλοί βλέπουν τσόντες, γιατί να πούμε ψέματα;6 Εξαρτάται τη περίπτωση, το γράψιμο είναι κακό πάντως7 Ναι φυσικά και ρωτάμε.8 Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου9 Δε θα έγραφα κοπέλα μου για να μιλάω με κάποια random φίλη.
Είναι αργή μέρα σήμερα κι έχω ξεσαλώσει εδώ μέσα. :DΟ φίλος σου είναι ολίγον τι χαμηλού νοητικού διαμετρήματος. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι γενικά το μάτι θέλει να χορτάσει. Το μάτι. Επαναλαμβάνω το μάτι. Αν πάει σε άλλα όργανα το πράγμα αλλάζει το πράγμα. Το τρίτο είναι ότι οι γελοίες δικαιολογίες ανταπαντούνται με αντίστοιχες πράξεις. Πρέπει όμως να έχεις τα κουράγια να τις κάνεις (πράξη εννοώ). Τέταρτον η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Κάθε γυναίκα είναι επιθυμητή (σε κάποιον/κάποιους) επειδή ακριβώς είναι γυναίκα. Για δοκίμασε να κυκλοφορείς λίγο περισσότερο σε επαφή με την σεξουαλικότητά σου και τον ερωτισμό σου. Πέμπτον δεν έχει. Η δική μου συμβουλή είναι να βγαίνεις και να σχετίζεσαι μόνο με άτομα που ΔΕΝ έχουν fb.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ