ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2018 | 15:05

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Γιατί ενώ μερικοί άνδρες κράζετε τις κοπέλες που μακιγιάρονται έντονα, φέρονται σαν γατούλες, φοράνε τρέσες και ψεύτικα νύχια, κάνετε σαν λιγούρια μόλις τις δείτε αλλά και σαν τρελοί για να τις κερδίσετε;Και οι υπόλοιπες κοπέλες που ναι μεν είναι προσεγμένες αλλά οχι σαν να πηγαίνουν στα μπουζούκια μέρα μεσημέρι, σας είναι αδιάφορες;Και στην τελική, για να βρούμε άνδρα θα πρέπει να μεταμορφωθούμε ειδάλλως μας περιμένει το ράφι;Θα πρέπει να έχουμε ψεύτικα μαλλιά μέχρι τον πωπώ, νύχια μάγισσας, χείλη ροφού, βλεφαρίδες σαν τα φτερά τις πεταλούδας σε μέγεθος, 2 στρώσεις μέικαπ ώστε να μην φαίνεται ούτε καν μια ρυτίδα έκφρασης και φυσικά όλα αυτά που βάζουμε για να κάνουμε γωνίες προσώπου και να γίνει και ροζ το μαγουλάκι ή να λικνυζόμαστε πάνω στα 10ποντα ώστε να μας προσέξει και εμάς κάποιος άνδρας;;;Και μην μου πείτε μερικοί οτι δεν αρέσουν σε όλους τους άνδρες αυτά και διάφορα τέτοια επειδή όσο και να λέτε οτι δεν σας αρέσει μόλις σας πλησιάσει μια κοπέλα με αυτά που περιέγραψα παραπάνω, πέφτουν τα σαγόνια και γίνεστε σκυλάκια της..
30
 
 
 
 
σχόλια
Επειδη εισαι αμπαλη, δε θελουμε να τις κερδισουμε, να τις γαμ..σουμε θελουμε. Και ειναι δικαιωμα μας. Οι υπολοιπες ειστε σχεσουδες και δε γουσταρουμε τετοια πραγματα. Κατα κανονα, ο αντρας δεν ειναι ον που επιδιωκει το γαμο, ουτε την τεκνοποιηση, παρα μονο το σεξ.
Αλήθεια,ποιός είναι ο στόχος?Αν γνώριζε η πεταλούδα το στόχο της της εικισιτετράωρης ελεύθερης ύπαρξής της , τότε τι νόημα θα είχε και η ζωή?
Το στημένο αυτό μοτίβο των γυναικών πάντα το κοιτάνε όλοι οι άντρες! Τις δήθεν κοπέλες με τα πάντα όλα ψεύτικα...Έχεις δίκαιο εξομολογουμένη μου!!! Πες τα κορίτσι μου,γιατί μετά μας το αλλάζουν και λένε πως θέλουν μια απλή και τίμια κοπέλα για να κάνουν σχέση...Τέλος πάντων,ας πω πως υπάρχουν και εξαιρέσεις γιατί θα με πλακώσουν στο ξύλο τα αγόρια εδώ μέσα! :-P
Οι άντρες δεν είναι μια κατηγορία φασόν όλοι μπούγιο όπως κι οι γυναίκες δεν είναι αντίστοιχα. Αυτό είναι γεγονός. Το μάτι όπως είπα παραπάνω τραβιέται πάντοτε από το εντυπωσιακό ή το ασυνήθιστο. Είναι νόμος της φύσης και της Οπτικής. Γι'αυτό οι πινακίδες είναι κόκκινες! Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι τελικά θα είναι αρεστό ούτε επιθυμητό ντε και καλά.
δεν ξερω αν βλεπεις power of love, αλλα αν καποιος αντρας προτιμάει την Στελλα (που ειναι φουλ ψεύτικη), απο την Αννα ή την Κλαουντια, τοτε εχει σοβαρό πρόβλημα...και οπως ειπα παραπάνω, δεν ειναι ουτε ολοι ουτε ολες ιδιοι/ες... παρόλο που ειναι η πλειοψηφία...
Καλά ε? Μιλάμε σκέτη μ@@@@@α αυτό το πράγμα εκεί μέσα...Μια μέρα καθώς έκανα ζάπινγκ το είδα λίγο και έπαθα σοκ!Καλά λέω τι γίνεται στον κόσμο πια?Εκεί μέσα όμως θα μου πεις είναι και μια μικρή εικόνα για το τι γίνεται και εδώ έξω...Πραγματικά χάλια!
Δεν παρακολουθώ τηλεόραση εδώ και 6 χρόνια. Ούτε στο web. Είναι σκουπίδια. Μόνο επιλεγμένα προγράμματα ξένης τηλεόρασης.Πάντως επειδή στο παρελθόν έχει τύχει να δω στην μεσολιθική εποχή της ιδιωτικής το Big Brother νομίζω ο βασικός κανόνας της trash TV παραμένει ο ίδιος διαχρονικά: ο θεατής πρέπει να νιώσει ανώτερος από αυτά που θα δει (το ποιόν των ανθρώπων που θα δει) ώστε να κολακευτεί και να νιώσει πιο όμορφα με τον εαυτό του. Να νιώσει ανακούφιση. (Ανακούφιση είναι στο βάθος το "τι σούργελα κυκλοφορούν ρε φούστη μου...")Κι αν νιώσει πιο όμορφα με τον εαυτό του ο τηλεθεατής θα επαναλάβει την συμπεριφορά και θα εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη με αποτέλεσμα περισσότερες διαφημίσεις. Πιο πολλά φράγκα για το κανάλι. Σαξές στόρυ.
δεν ειναι ολοι οι άνδρες ιδιοι...πολυ ευκολα μπορούμε να πούμε και οτι ολες οι γυναίκες γουστάρουν αυτους που εχουν λεφτα, εξουσία, αμαξια, ειναι κούκλοι κλπ που ισχύει σε εξαιρετικά τεράστιο ποσοστό αλλα δεν ισχύει για ολες (θελω να πιστεύω)...
Και για να απαντήσω και εγω: ναι όντως ισχύει αυτό που λες... Κι ας κοροϊδεύουν και ας γελάνε πολλοί τις θέλουν δίπλα τους... Μερικοί μάλιστα επιβάλλουν στις κοπέλες τους να ντύνονται-συμπεριφέρονται έτσι.
Προφανώς! Για να μπουν στο μάτι των άλλων αντρών! Καθένας πάντα το δικό του φύλο συναγωνίζεται. Γι'αυτό κι απαιτεί μια ωριμότητα να κατανοήσει κανείς ότι ο άλλος άντρας αν είσαι άντρας κι η άλλη γυναίκα αν είσαι γυναίκα δεν είναι απαραιτήτως εχθρός. Επίσης απαιτεί κι ένα "χορτασμό" (όχι κορεσμό όμως)
Συναγωνίζεται το φύλο του δλδ. ''κοιτάτε τι μουν@ρ@ κυκλοφορώ!!!'' και μπορεί και κάποιες φορές να τρομάζει όταν την βλέπει άβαφη;Αυτό έχει σημασία; Να μπούμε στο μάτι του άλλου/άλλης και να νιώσουμε ανώτεροι επειδή κυκλοφορούμε τα μουνι@; Που ίσως να μην είναι και τόσο μουνι@;
Η αποδοχή της "σειράς" σου είναι που έχει αξία. (Για τον ίδιο ακριβώς λόγο γνωρίζουν οι κοπέλες τον δικό τους στις φίλες τους και δεν τον κρατάνε κρυφό)Ιδιαίτερα όσο περισσότερο μισογύνης είσαι αν πρόκειται για άντρα. Τότε δεν έχει σημασία αν είναι η άλλη μουν@ρα στ'αλήθεια ή δεν είναι γιατί σαν αντικείμενο θα της φερθείς ούτως ή άλλως. Τα αντικείμενα είναι για να είναι εντυπωσιακά ή όμορφα (ή πάρα πολύ χρήσιμα). Αλλιώς τι να τα κάνεις; Μπούγιο να πιάνουν;Σίγουρα είσαι κοντά 30; Σκέφτεσαι σαν 12.
Μερικοί άνθρωποι είναι κομπλεξικοί, ασχέτως φύλου. Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι η χολή που βγάζουν, η απαξίωση, το φτηνό και χοντροκομμένο «χιούμορ» (ούτε ο Θεός δεν το κάνει) υποδεικνύει άτομα που προσπαθούν αντί ν' αποκτήσουν αξία, να μειώσουν των άλλων για να νιώσουν ανώτεροι. Κατά βάθος αναγνωρίζουν ότι δεν είναι αλλά δεν θέλουν να το πάρουν πρέφα οι άλλοι. Το λάθος είναι όταν καθόμαστε και παίρνουμε σοβαρά δηλώσεις ατόμων χωρίς ίχνος σοβαρότητας (σοβαροφάνεια θα διαθέτουν μπόλικη). Υ.Γ. Το έχω πει πολλές φορές, το λέω άλλη μία και για μένα επίσης: σημασία έχει τι άτομο θες να έχεις δίπλα σου κι όχι ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις. Αν έχω δίπλα μου αυτόν που μπορώ να είμαι ερωτευμένη μαζί του, να τον θαυμάζω και να κερδίσει την εκτίμησή μου. Αν μπορώ να έχω ένα τέτοιο άτομο που να με γεμίζει σαν εραστής, φίλος, σύντροφος, συνένοχος σε όλα, τότε αντέχεται καλύτερα η υποκρισία και η ανάγκη για υποβιβασμό που βλέπουμε γύρω μας. Ίσως λέω, αν κοιτάζαμε αντί γι' αυτό που ισχύει αυτό που θα έπρεπε και ψάχναμε τέτοια άτομα. Ίσως, ωθούσαμε και σε καμιά ενδοσκόπηση μερικούς και βελτιωνόντουσαν.