ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2018 | 01:38

Έρωτας ♥

Επδ το αγόρι μου είναι από κοντινή πολη και δε βρισκόμαστε συνέχεια όυτε κάθε μέρα -συνήθως τα σκ δανιζομαστε το σπίτι από κανένα φίλο και μένουμε μαζί εκεινες τις 1-2 μέρες.. φοιτητές είμαστε εξάλλου κι εγώ μενω με τους δικούς μου... Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο κατάλληλος σύντροφος για μένα.. Το επιβεβαιωσα κιολας χαχαχα όταν (μετά από μια γεμάτη μέρα μαζί οντας πολυ κουρασμένη) μου ζήτησε τρυφερά με ενα φιλακι να πεσω για ύπνο , και θα συμμαζέψει αυτός τα πιατα και το σαλόνι :p (ποσοι αντρες απο εσας εχετε μαζεψει πιατα ? Ακουω αληθειες!) ...Μα όταν το σεξ είναι πολύ όμορφο, όταν οι συζητήσεις μας είναι πάντα ατελείωτες, όταν δεν μπορούμε να κοιμηθουμε μακριά ο ενας απο τον άλλο .. Πειράζει που ονειρεύομαι το μέλλον μου μόνο μαζί του;!!! Μάλιστα συμφώνησε κι αυτός ότι το να μείνουμε μαζί θα ήταν πολύ όμορφο και ότι εκείνες τις 1-2 μέρες νιώθει ακριβώς σαν να μέναμε μαζί εδώ κ καιρό ..Από τη πρώτη στιγμή ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπος μου .. κι ας μη τον γνωρίζω πολύ καιρό ! Τον αγαπώ παιδιά ..το νιώθω στο είναι μου..στο κορμί μου ..στη ψυχή μου ..στη καρδιά μου ..στο μυαλό μου ..Δεν με νοιάζει πως και τι..θελω να τον κρατήσω στη ζωή μου ..και να του προσφέρω ότι πολυτιμότερο μπορω ♥ Πείτε μου μια γνώμη όσοι έχετε προχωρήσει τη ζωή σας μαζί με τον άνθρωπο που αγαπήσατε τρελά στα φοιτητικά σας χρόνια... κρατάει αυτό το συναίσθημα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που ξέρω -και πολύ καλοί άνθρωποι επίσης- ήταν από τα είκοσι μαζί. Βέβαια ήταν σε διαφορετικές εποχές που δεν σκεφτόντουσαν μήπως χάνουν κάτι καλύτερο δίπλα. Α κι σύζυγος και πιάτα έπλενε και μοίρασμα στο μαγείρεμα( μάγειρας) και πάντα ήταν δίπλα στις κόρες του όπως κι η μαμά τους βέβαια. Τα έκαναν όλα μαζί, μία ομάδα. Οπότε, αν βρεις τον κατάλληλο βρίσκω πολύ χαζό να τον αφήνεις γιατί είσαι μικρός-ή. Ίσα-ίσα προσωπικά το ζηλεύω να βρεις τον σύντροφο στη ζωή, στο παιχνίδι, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα δυνατά και στα αδύνατα όσο πιο νωρίς γίνεται κι είναι και θέμα τύχης.Υ.Γ. Κι εδώ, δίπλα στην α,μπα; και αγαπημένα ζευγάρια δια ζώσης που είχα τη δυνατότητα να ρωτήσω ή το έφερε η κουβέντα μου 'παν ότι εξαρχής το ένιωσαν ότι θα έχουν κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση. Νομίζω ότι όταν ταιριάζεις με τον άλλον φουλ, ξέρεις. Δεν αναρωτιέσαι. Όταν αναρωτιέσαι, δεν ταιριάζεις φουλ. Καλή σας μέρα γλυκούλια. :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ