ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2018 | 02:04

Όταν εισια κοπέλα στο κόσμο του Graffiti

Νομίζω εκφράζω ένα μεγάλο ποσοστό των κοριτσιών αυτών 1)μέσω ίντερνετ πχ ινστα ,σε πρήζουν λιγουρια |μου είχαν ζητήσει γυμνή φωτογραφία,κορίτσια Κάντε τους μπλοκ|2) επειδή φίλε Έχεις πεος δε σημαίνει ότι βαφεις καλύτερα από εμενα :)3) είχα πάει να Βαψω βράδυ να κανω ένα απλό σε φάση θρωου και μου χώνεται ένας τυπάς Και λέει: Ή θα τον φας Ή μου δίνεις τα σπρευ *ευτυχώς είχα κάτι φτηνιαρικα flame , αλλά δε μπορείς να καλέσεις και αστυνομία Γιατί είσαι ήδη παράνομη *4) το ότι δε θα βαψω με εσάς αγόρια πχ με crew 11 ατόμων δεν σημαίνει ότι είμαι σνομπ .5) νομίζουν ότι ψάχνεις για κυνέρωτα( Όσοι διαβάζουν Παπαδιαμάντη ξέρουν)6) σε θεωρούν αργόσχολη και πόρνη. ΤΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΑΦΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..7)θα μου πεις εσύ προκαλείς με τα γκραφίτι σου .θα σου πω εγώ εκφράζομαι. Αν ήθελα να προκαλέσω θα εβαφα με μαγιό:) 8) 12χρονα σε βρίζουν ή 18+χρόνα με μυαλό 2χρονου σε κράζουν Γιατί βαψεις καλύτερα από αυτους. 9)Όταν έχεις γνωριμία με διάσημους γκραφιταδες και όλοι υποκριτικά σε πλησιάζουν για λίγη δημοσιότητα ....10) Δείξε μου το πρόσωπο σου νομίζω σε είδα χθες στο τρενο * Δε παν να με είδες και στη πανεπιστημιούπολη,εγώ Βαφω για να περνάω μηνύματα. Το ότι είμαι κουκλάρα το ξέρω. Έτσι θείο;)
14
 
 
 
 
σχόλια
Σορρυ αλλα το οτι κανεις γκραφιτι δεν ειναι ο λογος που σου ζητησαν γυμνη φωτο ουτε οτι σου χωνονται.Ταμπελες βαζεις επισης εσυ στον εαυτο σου.Οπως και ολιγον τι ψωνισμενη εισαι, αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα.Γενικα το 90% απ οσον λες δεν εχουν σχεση με το γκραφιτι
Μου κάνει εντύπωση που ανήκεις σε μία, πως να το πω, τάση; κουλτούρα; ομάδα;και δε γνωρίζεις ότι ο σεξισμός είναι μέρος της, όπως ακριβώς στη gangsta rap.Σέβομαι την τέχνη σου, αλλά να μη βάφεις σε κτήρια ιδιωτών χωρίς την άδειά τους. Βάφε σε γκρίζες επιφάνειες γεφυρών, τειχίων, σβήνε τα βλαμμένα "ΠΑΟ-13, ΑΕΚ-33", "Ashol was here" κλπ και κάνε τέχνη. Γιατί αν νομίζεις ότι κάνεις αντίσταση, άστο...
Κοπελια ξεκαβαλα λιγο το καλαμι βασικα.Αν ντυνεσαι καπως,λογικο να σε σχολιασουν αναλογα και δυστυχως τετοια τυπακια σαν εσας δεν εχουν δειξει και τα καλυτερα δειγματα συμπεριφορας.
Χμμ...απλα εισαι ενα κορίτσι που κανει graffiti . Να σου πω την αμαρτία μου, ειμαι υπέρ των graffiti αλλά οχι την υπογραφή του καλλιτέχνη ως εικονα μονο κ απο πανω στα καπάκια την υπογραφή του ανταγωνιστή. Οχι σε ιστορικούς χώρους.
Μη βάφετε όμως ξένες περιουσίες. Ο άλλος έχει δώσει για παράδειγμα τόσα λεφτά, βγαλμένα πολλές φορές με κόπο, για να έχει μία πρόσοψη όπως την επιθυμεί, και εσείς πάτε και του τη βάφετε. Μπορεί να σας φαίνετε εσάς καλαίσθητο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να επιβάλετε στον άλλον κάτι τέτοιο. Τα αντίστοιχα ισχύουν φυσικά και για τη δημόσια περιουσία που ανήκει σε όλους μας και όχι σε κάποιους τύπους με καλλι(;)τεχνικές ανησυχίες.Τις ανησυχίες σας λοιπόν να τις εκφράζετε στους τοίχους του σπιτιού σας (του παιδικού σας δωματίου βασικά) και βρείτε έναν πιο πολιτισμένο τρόπο να περνάτε μυνήματα. Όσα μυνήματα μπορεί να περάσει κάποιος φυσικά που δε σέβεται τον συνάνθρωπό του φυσικά και την περιουσία του.
Τίποτε από αυτά δεν κάνεις, εσύ και όσοι κάνουν γκράφιτι. Η πλειοψηφία απλά καταστρέφετε δημόσια και ιδιωτική περιουσία για καπρίτσια που πρέπει να ξεπερνιούνται απ΄την ηλικία των 12. Και όσοι έχετε το θράσος να βάφετε μάρμαρα και πέτρα άντε τραβάτε σε καμιά σχολή να μάθετε να τα καθαρίζετε και να τα συντηρείτε κιόλας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ