ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 15:00

Το γυμναστηριο δεν ειναι μερος για κοροιδια

Ειμαι ενα ευσωμο ατομο και αυτους τους δυο τελευταιους μηνες ξεκινησα διατροφη και γυμναστηριο για να αλλαξω την σωματικη μου υγεια. Την προηγουμενη βδομαδα ακουσα κοροιδευτικα σχολια προς εμενα απο ενα παρεακι ας το πω και τα σχολια ηταν τυπου ''τι προσπαθει να κανει αυτο το βοδι εδω?''.Δεν εδωσα σημασια γιατι θα ηταν ηλιθιο να τσακωθο μαζι τους αλλα σκεφτομαι το εξης: γιατι το κανουν αυτο? να κοροιδευουν ατομα με παραπανησια κιλα που πανε στο γυμναστηριο με σκοπο να βελτιωσουν τον εαυτο τους? Δεν μπορει ολοι οταν πρωτο πηγαν γυμναστηριο να ειχαν κορμαρες! Το γυμναστηριο ειναι ενας χωρος για να γυμναζεται και να φτιαχνει το σωματο του ο ανθρωπος οχι για να κοροιδευει τους αλλους.Το θεωρω απαραδεκτο και ηλιθιο να κοροιδευεις την προσπαθεια καποιου γιατι σου φαινεται χαζο στο κατω κατω ας αποφασισουν την μια λενε '' αντε να παει στο γυμναστηριο η χοντρη'' και την αλλη '' καλα τι ερχεται εδω μεσα η χοντρη?''. Αν ειναι ετσι ας φτιαχτει ενα γυμναστηριο για να πηγαινουν μονο ατομα με σωματερες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλά πρέπει να είναι τραγικοί και ανάγωγοι, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί, ευτυχώς υπάρχουν και οι αντίθετοι άνθρωποι..Έτυχε να γεννηθούν με συγκεκριμένο καλούπι και θεωρούν ότι είναι υποχρεωτικό όλος ο κόσμος να είναι γραμμωμένος ή οτι είναι εξίσου εύκολη δουλειά για όλους..Πάντως θέλει μυαλό να καταλαβαίνεις πότε να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να μπαίνεις στη θέση του άλλου, μη νομίζεις ότι οι συγκεκριμένοι μπορούν να προσαρμοστούν πιο έξω από την παρέα τους..Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι, αν γίνεται..
Όπως πολύ σωστά έθεσαν οι προηγούμενοι σχολιαστές, προσπάθησε να "γειώσεις" τον περίγυρο του γυμναστηρίου και να είσαι εστιασμένη στο πρόγραμμα σου. Υπό τις δεδομένες συνθήκες, καλείσαι να γυμνάσεις όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα σου. Να γίνεις ανθεκτικότερη απέναντι στην μικροπρέπεια παραφουσκωμένων κενόμυαλων σελφατζήδων. Διατήρησε συχνή επικοινωνία με τους γυμναστές ώστε να εξασφαλίσεις ότι εφαρμόζεις σωστά τις ασκήσεις. Εάν δεν περιοριστεί ο σχολιασμός, ενημερώνεις διακριτικά τον γυμναστή. Όταν αθλείσαι, είναι σημαντικό να είσαι ευδιάθετη, και όχι αγχωμένη, ώστε να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Άκου τις μουσικάρες που βάζουν and do the extra mile... εάν βρεις κανά νορμάλ άτομο να ανταλλάσεις μια-δυο κουβέντες, ακόμα καλύτερα.Η μια αδερφή μου έχει (πολλά) παραπανίσια κιλά. Γνωρίζοντας το κλίμα των γυμναστηρίων, και για να την προστατέψω από κακεντρέχειες, την είχα συμβουλεύσει να δοκιμάσει συστηματικό περπάτημα σε ένα μεγάλο κοντινό πάρκο ώστε να ενεργοποιήσει τους μύες και τον μεταβολισμό της, για 1-2 μήνες, προτού μπει σε ασκήσεις γυμναστηρίου. Δεν με άκουσε, πήγε κατευθείαν στο γυμναστήριο, αντιμετώπισε παρόμοια μ'εσένα συμπεριφορά και έχασε γρήγορα το κίνητρο της. Ελπίζω εσύ να τα καταφέρεις!
Το γυμναστηριο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Οτι ανθρωπους θα βρεις εξω τετοιους θα βρεις και εκει μεσα.και ισως καποιους λιγο πιο φανατισμενους με το χωρο που θα θεωρουν οτιδηποτε διαφορετικο απο τα προτυπα τα δικα τους (τα γυμναστηριακα) ειναι παραφωνια οποτε επιδεχεται σχολιασμου.Οποτε μην σ κανει εντυπωση.Εγω θα πω οτι ειναι πολυ σημαντικο και σπουδαιο να ξεκινησεις αυτη τη διαδικασια και ειδικα αμα εχεις ενα στοχο για σενα, και οχι επειδη σ ειπε η μανα η ο γκομενος και κολλητος οτι παχυνες και πρεπει να πας γυμνατηριο.καλη αρχη