ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 23:20

Στρατός

Είμαι 21 χρονών και θα μπω στρατό στις 13 Μαρτίου και εχω αγχωθεί αρκετά, είμαι και γκει ομως δεν μου φαίνεται ούτε στην συμπεριφορά ούτε στην εμφάνιση η στην ομιλία, και η η φωνή μου κανονική , αν και είναι ενας ακόμη λόγος να αγχώνομαι μην με πάρουν πρέφα.. Έπίσης εχω ενα πρόβλημα με την καρδία μου (ταχυκαρδίες) παίρνω χάπια αλλα κουράζομαι πολύ εύκολα στις δραστηριότητες, θα πάρω βέβαια τα χαρτιά μου με το πρόβλημα αλλα δεν ξέρω αν με κρατήσουν η οχι εσείς τι πιστεύετε????
3
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω στα 21 μπήκα φαντάρος. Ειμαι γκει και ολα μια χαρα πήγαν. Δεν θα με περάσει κανεις ως γκει αν με δει πχ φωνή, περπάτημα, γενικα. Απλώς δεν το ειπα σε κανέναν απο εκει μεσα και επρεπε να παίξω το ρόλο του «νορμαλ άνδρα» ώστε να μην με περάσουν. Εννοώ να συμφωνώ με όσα λεγόντουσαν για το γυναικείο φύλο. Αν η υποσμηναγός ηταν μουναρα κλπ. Περίμενα θα περάσω δύσκολα μιας και ειμαι και ντροπαλός γενικα αλλα ολα οκ. Ολα καλα θα πανε.
Και γω είχα παρόμοιους φόβους με σένα πριν μπω. Εγώ έκατσα ένα μήνα φαντάρος μετά πήρα απαλλαγη. Σε αυτό το μήνα κατάλαβα ότι όλα όσα σκεφτόμουν ήταν μόνο στο μυαλό μου. Είχε ένα άτομο αρκετά θηλυπρεπή που όλοι κατάλαβαν ότι κάτι παίζει με αυτόν και όχι μόνο δεν τον κορόιδεψε κάνεις αλλά όλοι ήθελαν να τον κάνουν παρέα γιατί ήταν ωραίος χαρακτήρας έβγαζε γέλιο έλεγε αστεία. Εμένα με διώξανε γιατί με βλεπαν ότι αγχώνομαι εκεί μέσα. Αλλά άμα θες να μην κάνεις θητεία τους το λες και όλα οκ. Δεν στιγματιζεσαι στην μετέπειτα ζωή. Αν δεις ότι δεν θέλεις και δεν μπορείς φύγε. Αλλά μπορεί και να περάσεις καλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ