ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 22:56

Βοήθεια Βοήθεια!!!

attention attention please...Είμαι 18 χρόνων και να μωρέ σκέφτομαι να δωσω ξανα πανελλήνιες για αγγλικη φιλολογία...τελείωσα επαλ...και δεν ξερω τι φαση παιζει στο γελ...το μονο που ξερω ειναι οτι για αγγλικη φιλολογία πρέπει να σαι θεωρητική κατεύθυνση... Και ρωτω τι μαθηματα δίνεις ακριβώς ??? Να παω να αγοράσω βιβλία...ας με διαφωτίσει κανενας ρε παιδιά...δεν ξερω που να απευθυνθώ χωρις να διαδωθει παντου...(μενω σε μικρη πόλη)
2
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να ψάξεις στο Ιντερνέτ για το που πρέπει να απευθυνθείς για αυτές τις πληροφορίες. Μήπως να έψαχνες στο σάιτ του υπουργείου Παιδείας για κάποια τηλέφωνο; Καλή τύχη!
Επιλεγεις την ομαδα προσανατολισμου ανθρωπιστικων σπουδων ( θεωρητικη στο παλιο συστημα) και δινεις: 1. Αρχαια (1,3 συντελεστης) 2. Ιστορια ( 0,7) 3. Εκθεση (0,3) 4. Λατινικα (0,3) και φυσικα ειδικο μαθημα: ΑΓΓΛΙΚΑ. Τωρα οι συντελεστες δεν ξερω αν εχουν αλλαξει η διαφοροποιουνται. Τα βιβλια ειναι τα σχολικα της 3ης λυκειου. Αρχαια, ιστορια, λατινικα κατευθυνσης. Εκθεση ειναι κοινο σε ολους τους υποψηφιους μαθημα και το βιβλιο ειναι γενικης παιδειας. Για τα αγγλικα δεν γνωριζω! Εαν το θελεις πραγματικα, DO IT. Ενημερωσου και απο αλλου . ΔΙΑΒΑΣΜΑ φιλαρακι!