ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 21:42

θελω να μοιραστω κατι..

Συνηθιζα να βαφομαι, να ντυνομαι καλα και να δειχνω τ ενδιαφερον μου και εγω καποιες φορες σε αλλους...εμενα ομως δεν μου πηγαινε τιποτα απο αυτα....πριν μισο χρονο σταματησανα δειχνω ενδιαφερον για αγορια βαψιματα ρουχα κτλπ και σαν δια μαγειας κανεις πλεον δεν μου δινει σημασια....και αυτο που εχω να πω ειναι πως ειμαι ακομα καλυτερα γιατι ενω ξερω πως περναω απαρατηρητη αν με πλησιασει κανεις δεν θα ναι αιγουρα για το μινι το βαψιμο η για το πρωτο βημα που θα εδω κανει εγω και θα ειναι σιγουρα πολυ πιο αληθινοαπο τα αλλα!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σα να λες οτι το να είσαι αρεστή είναι ανήθικο και το να γοητευτεί κάποιος απο το χαρακτήρα σου είναι το αυθεντικό. Δίπολο της πατριαρχίας.Έτσι μάθαμε δυστυχώς. Το σεξ είναι ανθρώπινο και το να σου αρέσει κάποιος/κάποια και να θες να κάνετε σεξ είναι πάλι ανθρώπινο..Δε σε κοροϊδεύει κάποιος αν του αρέσεις εμφανισιακά, δεν είναι αποκομμένο το μυαλό σου από την εμφάνισή σου, όλο το πακέτο είσαι..Εσύ όταν κοιτάς έναν περιποιημένο άντρα τον πλησιάζεις για το αποσμητικό του για το T-shirt του και για το τζελ μαλλιών του αρα για να του κανεις σεξ? (σοκ). Σε όλο αυτό κρύβεται μια σκέψη που έχεις οτι το σεξ είναι βρόμικο (έτσι μάθαμε ως γυναίκες δυστυχώς) και οτι το μυαλό και η αγνή αγάπη και τα αγνά αισθήματα είναι τα αυθεντικά ..Εκτός αν με αλλαγή στυλ πέτυχες άθελά σου άλλο ταργκετ γκρουπ πχ οχι κλαρινα, οχι οτι σε κοίταγαν απαραίτητα κλαρίνα αλλά και το ντύσιμο μας βρίσκει ομάδες ανθρώπων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ