ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 07:27

Οριστε?

Ερώτηση προς άντρες...Όταν ο φιλος σου που είστε ενα μιση μηνα μαζι σου λεει "σ'αγαπάω" τι σημαινει?μονο εμενα μου φαινεται παραλογο? Οκ φαινεται ερωτευμένος .ομως δεν γινεται να με εχει αγαπησει σε ενα τοσο συντομο χρονικο διαστημα.. Πώς το βλέπετε?εγω του λεω ειναι νωρις για να με αγαπας και νευριάζει και μου λεει "αν δεν θελεις φυγε εγω σ αγαπάω" ...what the fuck?
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είμαι άντρας αλλά σαν να τσουβαλιάζεις τους άντρες σε μια κατηγορία λες και σκέφτονται και πράττουν όοολοι με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να το είπε με την καλύτερη πρόθεση ο δικός σου, μπορεί να βρήκε λάθος λέξη να εκφράσει αυτό που νιώθει και χίλια δυο. Πάντως αυτό το τι σημαίνει όταν ο άντρας σας κάνει/λέει το τάδε μου θυμίζει κάτι άρθρα συγκεκριμένων περιοδικών. Πάντως λογικά θα δεις στην πορεία τι εννοούσε!
Δεν αγαπάς σε 3 βδομάδες. Ερωτεύεσαι, καψουρεύεσαι, αλλά θέλει πολλές συγκυρίες για να μάθεις τον άλλο ώστε να προχωρήσει ο έρωτας σε αγάπη.
Και για να μου λυθουν ολες οι αποριες, οταν κανεις σχεση με καποιον, δεν τον αγαπας απο την αρχη, αλλα καθεσαι μαζι του περιμενοντας να περασει ο καιρος για να τον αγαπησεις; Τα κανω ολα αναποδα τοσο καιρο;

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ