ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 22:28

Θύμα ή θύτης?

Εδώ και περίπου 7 χρόνια ήμουν με μια κοπέλα σε μια κατάσταση στην οποία δεν μπορώ να καταλάβω αν ήμουν ο θύτης η το θύμα γιαυτό και θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.Τα τρία πρώτα χρόνια ήμασταν είτε σε σχέση, είτε σε ελεύθερη σχέση και άλλες φορές απλά φίλοι. Λόγο του γεγονότος πως αφιέρωνε υπερβολικό χρόνο στον υπολογιστή για να μου μιλάει και αμελούσε τα μαθήματα της, της ζητούσα για μεγάλα διαστήματα να μην έχουμε επαφή ώστε να εστιάσει στο διάβασμα.Από τον τέταρτο χρόνο, όταν μπήκε στο δεύτερο έτος στη σχολή, της ζήτησα να ήμαστε μόνο φίλοι γιατί η απόσταση είχε γίνει μεγάλο πρόβλημα, όμως δεν πάψαμε να νιώθουμε όσα νιώθαμε και πριν. Πλέον όμως εκείνη μου ζήταγε να μην μιλάμε για ορισμένο διάστημα και συγκεκριμένα τα καλοκαίρια και στις γιορτές. Τον χειμώνα ήθελε κάτι σοβαρό και μόνιμο και το καλοκαίρι χρόνο για να σκεφτεί.Το καλοκαίρι πήγαινε στο χωριό όπου ήταν ο πρώην της.Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και πρόπερσι, στον έβδομο χρόνο μας.Παρόλο που δεν είχαμε σχέση και ήμασταν απλά φίλοι μου έλεγε συνέχεια πως είμαι τα πάντα για εκείνη, πως δεν θα αγαπήσει άλλον όπως εμένα και πως θα κάνει τα πάντα για να έρθει να μείνει κοντά σε εμένα. Το είχα δει στα μάτια της πως όσα έλεγε τα εννοούσε, τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα.Πέρυσι έκανε τα λόγια της πράξη και ήρθε να μείνει κοντά σε εμένα όμως πλέον δεν θέλει να ξέρει τίποτα για εμένα. Δεν μεσολάβησε κάποιο καβγάς που να το δικαιολογεί, απλά το επέλεγε. Προσπάθησα να της μιλήσω τρεις φορές και μου λέει για ευκαιρίες που μου έδωσε, για λάθη που έγιναν και γενικά δεν θέλει καμία επαφή μαζί μου.Είχαμε περάσει και στο παρελθόν σε τέτοια φάση έπειτα από μεγάλους τσακωμούς, που δεν θέλαμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον, όμως μετά από λίγο καιρό τα βρίσκαμε. Γενικότερα από τον πέμπτο χρόνο και έπειτα συμπεριφερόταν παράξενα, μου τα έλεγε μπερδεμένα, έψαχνε αφορμές για τσακωμούς και γενικότερα ενώ έλεγε πως είμαι τα πάντα για εκείνη ταυτόχρονα δεν ήταν ξεκάθαρη στα λόγια της, σαν να έκρυψε κάτι που δεν ήθελε να μου πει.Περάσαμε εφτά χρόνια από απόσταση μια κατάσταση πολύπλοκη που λέγαμε για αγάπες και ιστορίες όμως τώρα που μας χωρίζουν μόλις 5 χιλιόμετρα δεν θέλει να ξέρει τίποτα για εμένα.Μάλιστα από ότι είδα έχει βρει ήδη αντικαταστάτη με τον οποίο δούλεψαν και μαζί και δείχνει κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη δίπλα του. Με εμένα, την μοναδική της αγάπη που δεν θα βρει άλλη σαν εμένα κλπ δεν θέλει πάρε δώσε όμως με μια χαρά την βλέπω με το παλικάρι που είναι τώρα.Έρχομαι τώρα εγώ να ρωτήσω, ήμουν η καβάτζα της μέχρι να έρθει εδώ και με χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια για να περάσει την ώρα της όσο σπούδαζε ή της κατέστρεψα την καρδιά με την επιμονή μου να την κρατήσω φίλη για τόσα χρόνια και να την κάνω να εστιάσει στη σχολή και όχι σε εμένα?Γιατί όσο μας χώριζαν 500 χιλιόμετρα έλεγε πως είμαι τα πάντα για εκείνη και τώρα που μας χωρίζουν 5 δεν θέλει ούτε να με ξέρει?Τελικά είμαι ο θύτης ή το θύμα σε όλο αυτό?
7
 
 
 
 
σχόλια
Έκανες προσπάθειες τόσα χρόνια ή την κρατούσες μακριά; Μπορεί να ξενέρωσε που αυτή το πάλευε για να έχετε κάτι ερωτικό. Αν δεν βλέπεις ο άλλος να σε θέλει, ε κάπου ξενερώνεις. Επίσης, για εφτά χρόνια πετάς κάτι γενικούρες και μοιάζει να μην την ξέρεις καθόλου κι αυτό χτυπάει άσχημα. Αυτή βέβαια έπρεπε να ξεκολλήσει νωρίτερα. αλλά μικρή καθώς ήταν έπεσε με τα μούτρα.Υ.Γ. Αν της ρίχνεις 5ετια και βάλε... μην αναρωτιέσαι.
Εγω θα πω οτι θελατε το κανατε. Καθενας εχει ευθυνη για κανεναν αλλον. Μονο για τον εαυτο του και για αυτα που νιωθει. Δεν υπαρχει ουτε θυτης ουτε θυμα. Τα πραγματα με τον καιρο αλλαζουν και προχωραμε παρακατω.
Και μόνο που το διάβασα ζαλίστηκα φαντάσου να το ζείς κιόλας όλο αυτό, κοινώς τα κάνατε κουλουβάχατα και άντε να βγάλουμε άκρη, σχολιαστές είμαστε δεν κυνηγάμε το μποζόνιο του Χιγγς στο CERN, πρέπει να μας κολλάνε βαρέα...
εσυ ερχεσαι να ρωτησεις εμας....και εγω ερχομαι να ρωτησω εσενα..που βρισκεστε εσεις ρε γμτ??ποια μαγικη δυναμη σας τραβαει τον εναν στον αλλον??ζειτε αναμεσα μας ή μεσα στον χωροχρονο σε καποια διασταση?
Αρρωστημένη κατάσταση πραγματικά. Μάλλον ήσουν το αποκούμπι συναισθηματικά όταν δεν είχε κάτι να τη γεμίζει. Γιατί από κοντά δεν θέλει να σε βλέπει; διότι βρήκε αυτόν που θέλει να βλέπει οπότε εσύ περισσεύεις. Κάτι τελευταίο: μην παίρνεις ΤΟΣΟ τοις μετρητοίς λόγια που λέγονται σε περιόδους συναισθηματικής αστάθειας, δεν τα εννοούν κατά βάση όσα τα λένε.Καλή δύναμη και προχώρα ξεχνώντας την.