ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 21:57

Νιώθω φορτικος

Γεια σας.ειμαι 18 χρόνων και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα...είμαι αγόρι και έχω κάποιες παρέες.εχω μια πολύ καλή φίλη και εναν πολύ καλό φίλο μαζί με αυτούς κάνω παρέα και με άλλα παιδιά...το θέμα είναι ότι τον φίλο Μ τον θεωρώ κολλητό αλλά αυτό όχι ...ως κολλητό έχει δύο άλλα παιδιά με τα οποία μιλάω εγώ και κάνω παρέα όχι όμως τόσο.πολλες φορές λοιπόν όταν ειμαι μαζί τους γρ συχνά πάμε όλοι μαζί παρέα νιώθω ότι τους φορτώνομαι..πχ στην πενθήμερη που θα πάμε σύντομα όταν ρώτησαν για τα δωμάτια αυτοί οι τρεις είχαν κανονίσει ενώ εμένα δεν με είπαν του...εγώ του ρώτησα να είμαι μαζί τους και είπαν δεν έχουν πρόβλημα αν και πραγματικά φάνηκαν διστακτικοί...όμως έγινε και κάτι με τον φίλο Μ που με στεναχώρησε...όταν η υπεύθυνη ρώτησε τελικά διότι εντέλει κάτι έγινε και αλλάξανε ο φίλος Μ είπε πως είναι με τα άλλα δύο παιδιά και εμένα με παραβλεψε εντελώς...αν και θέλει να είμαστε φίλοι και όντως το καταλαβαίνω προτιμά να κάνει παρέα με τα άλλα παιδιά γτ κάνουν περισσότερο χαβαλε..ενώ εγώ και ειμαι πιο σοβαρός...για να μην τα πολυλογω πολλές φορές νιώθω ότι τους φορτώνομαι και ότι δεν με συμπαθούν πραγματικά.στην εκδρομή 10 ώρες στο λεοφωρειο πιθανότατα θα είμαι μόνος μου και με στεναχωρεί πολύ...πάντως το θέμα Μ είναι αυτό ότι δεν νιώθω πραγματικά ότι είμαστε φίλοι αλλά ότι μόνο των προσπαθώ...δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω....σόρρυ αν σας κούρασα ελπίζω να καταλάβατε...
6
 
 
 
 
σχόλια
Για εμένα εστίασε στο γιατί θες να γίνεις τόσο αποδεκτός από εκείνον. Γενικά πιστεύω το εξής χτυπάς μια πόρτα 1-2 φορές από εκεί και πέρα εφόσον δεν σου ανοίγουν δεν φταίει αυτός που δεν ανοίγει που εσύ πληγώνεσαι αλλά εσύ που συνεχίζεις να χτυπάς. Επίσης δεν χρειάζεται με όλους να είμαστε κολλητοί υπάρχουν και οι πιο χαλαροί του καφέ του ποτού οι γνωστοί κτλ. Γενικά μείνε ο εαυτός σου και σίγουρα θα βρεις άτομα που ταιριάζεις όντως και θα χαρείς πραγματικά την φιλία.
Απλά για μένα ήταν πολύ δύσκολα να κάνω φίλους γτ παλαιότερα δεχομουν bulling ...και δεν ξέρω νιώθω ότι πάντα εγώ φταίω,ότι δεν με συμπαθούν ,ότι απλά τους ακολουθώ...όπως προείπα Μ ήταν πολύ δύσκολο,και τα τελευταία χρόνια έκανα κάποιους φίλους όμως ακόμα και τώρα νιώθω ότι στην πραγματικότητα δεν με θέλουν ή κάτι τέτοιο...μήπως εγώ έχω θέμα ή κάτι;...δεν ξέρω.
Εντάξει απλά είσαι ανασφαλής κι εμένα μου ήταν δύσκολο να κάνω φιλίες ειδικά μετά που πέθανε και η καλύτερη μου φίλη ένιωθα ακριβώς έτσι ότι σαν να ακολουθώ πάντα και ότι δεν με θέλουν είχα συνέχεια αυτήν την ανασφάλεια. Όμως το πρόβλημα ήταν ότι όντως είχα την ανάγκη να με αποδεχτούν και να με επιβεβαιώνουν και αυτό κουράζει και αυτούς γιατί αν όντως δεν σε έχει ο άλλος το ίδιο σου λέει και γιατί να πρέπει να ασχοληθώ τόσο αλλά και να σε έχει το ίδιο μετά από λίγο κουράζεται να σε επιβεβαιώνει εσένα. Γενικά μετά από καιρό κατάλαβα ότι ήταν κάτι που κούραζε και εκείνους και κυρίως εμένα και δεν οδηγούσε σε κάτι. Σταμάτησα να φοβάμαι και την απόρριψη και να έχω ανάγκη την αποδοχή και σιγά σιγά έκανα παρέες μερικοί είναι ακόμη απλά παρέα μου πχ μια στο τόσο για γυμναστήριο για έναν καφέ για κάτι χαλαρό όμως δημιούργησα και δυνατές φιλίες που με αγαπάνε και τις αγαπάω και με δέχτηκαν. Ώρες ώρες με πιάνει αυτή η ανασφάλεια όμως το να ανησυχείς δεν έχει και νόημα όλα φαίνονται. Γενικά μην αγχώνεσαι πάρε τον χρόνο σου και προσπάθησε να σκέφτεσαι έξω από τα γεγονότα και προσπάθησε να μην φοβάσαι και το να σε απορρίψουν γιατί συνήθως αυτός ο φόβος οδηγεί σε σχέσεις εξαρτήσεις που δεν περνάς καλά στην ουσία.
Απλά κι εγώ ντρέπομαι δεν ξέρω να πάω στα παιδιά μόνος μου και να μιλήσουμε ή να πάμε για καφέ ή κάτι...ότι ας πούμε τους αναγκάζω ,τους πιέζω κτλ..πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ