ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 19:36

Παλεύω σου λεω!

Παλεύω να κοιμηθώ και να ανοίξω τα μάτια μου. Παλεύω με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου. Κονταροχτυπιέμαι με τα "όχι", τα "μη", τα "πρέπει". Με ματώνουν τα "θέλω". Όχι αυτά που θέλω να πείσω τον εαυτό μου για την ύπαρξη τους, μα τα άλλα, τα δικά μου. Αυτά που κατοικούν στα έγκατα της ψυχής μου. Με χλευάζουν τα "μπορώ".Παλεύω σου λέω, να μην σκέφτομαι όπως αισθάνομαι,μα να αισθάνομαι όπως σκέφτομαι.Παλεύω να μην υπάρχεις ποτέ και πουθενά. Να μη ζείς στο μυαλό μου, να μην θρονιάζεσαι στην καρδιά μου, να μην βλέπεις μέσα μου. Παλεύω με την ίδια μου τη φύση.Να μην σου ανήκει, να μην σου ανήκω.Παλεύω σου λεω, και το πληρώνω ακριβά. Θέλω ν'αρχίσω να ρισκάρω, να "ξοδεύω,να επενδύω" τον εαυτό μου,πάλι σε απολαύσεις δίχως αντίκρισμα, δίχως πληρότητα...Παλεύω διάολε, σου λεω. Στο φωνάζω δυνατά να με ακούσεις και να φύγεις. Να λυπηθείς τον αγώνα μου, και μένα που στέκω αγέρωχος μπροστά σου. Υψώνω τείχη, ασπίδες, ακόντια,να φοβηθείς και να τρέξεις μακριά μου, μα μάταια.Παλεύω σου λεω, για να αρνηθώ την παράδοση μου στα χέρια σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ δυνατό κείμενο..αν άγγιξες έναν και παραπάνω ξένους,φαντάσου να το διάβαζε ο ενδιαφερόμενος.. Αν αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να το ζήσεις όλο αυτό, να του το δείξεις..
Είχα γράψει εξ .το πρώτο μου σχόλιο ,οχι αυτό που διαβάζεις τώρα και πριν το στείλω μου το τράβηξε ο διαχειριστής και εξαφανίστηκε και όχι μόνο αυτό έχω γράψει κείμενο για τους μνηστήρες της Πηνελόπης και αυτό χάθηκε Σμέσα από τα χέρια μου.και ο πεζόδρομος πολύ ωραίο σχόλιο και αυτό στο κάδο θα πήγε.
Δεν είναι εξομολόγηση απλή ειναι ένας Ύμνος στο πάθος του έρωτα που νοιώθεις. Παραδώσου αμαχητί αυτή είναι η γνώμη μου .Τα λόγια σου με έχουν συναρπάσει αυτή η ειλικρίνεια των λόγων σου · Ακούς καμπάνες το καταλαβαίνω γιατί παλεύεις με τα συναισθήματά σου αλλά παραδώσου ρίξουν στη μάχη σας λιοντάρι,ζήστο!