ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 18:13

Φταίω ?

Μετά από καιρό βρήκα δουλειά όλα καλά ,αυτός όμως που συνεργάζομαι δεν..Καταρχάς είναι πεφτουλας ..Αυτό πες ότι κάνω πως δεν το βλέπω αλλά ανακατεύεται στη δουλειά μου και εγώ η χαζή δεν λέω τίποτα ..Μιλάει συνέχεια ,ρωτάει προσωπικα πράγματα και γω δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω έτσι σε κάποιον που δεν γνωρίζω καλά..Με ρωτάει η υπεύθυνη στο άκυρο και μίλησα ,λίγα πράγματα αλλά μίλησα..Δεν Μ αρέσει να γίνομαι καρφί και να λέω για τους άλλους αλλά όχι και να το εκμεταλλευονται..Όλα δείχνουν ότι η υπεύθυνη , σύμφωνει μαζί μου αλλά αυτός κάνει το βαρύ πεπόνι και όπως είπε και εκείνη :" δεν είναι συμπεριφορά αυτή πως θα συνεργαστειτε έτσι ?" Είμαι λάθος ??Πείτε μου ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι είναι πεφτουλας και το ότι σε ρωτάει επίμονα για τα προσωπικά σου εμπίπτει στην κατηγορία της παρενόχλησης. Αν σε ξαναενοχλησει πες του ότι αν δεν σταματήσει θα τα πεις όλα στην υπεύθυνη. Και αν δεν σταματήσει κάνε το! Δεν γίνεσαι καρφί αν καταγγείλεις κάποιον που σε ενοχλεί.