ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 18:05

Ξενέρωσα

Ξεκίνησα κατι με έναν Άντρα ( 30χρ) εδω και 3 μήνες. Είπαμε πως θα το παμε χαλαρά και οπως εξελισσόταν στη πορεία. Εγώ ήμουν γενικότερα πολυ συγκρατημένη και δε περίμενα πολλά πολλά. Που εντέλει ορθώς έπραξα. Ο τύπος ενώ μου εςτελνε μηνύματα ολη μερα και ολη νύχτα, έξω ήταν τρομερά διαχυτικός, με γνώρισε σε όλους τους φίλους του, οι οποίοι μου μιλάνε λες και ειμαι κοπέλα του, είχαμε τρομερή χημεία στο σεξ, οπως έδειχνε τουλάχιστον και οπως παρακαλούσε, μου ζήτησε και να κοιμηθούμε μαζι κλπ. Ξαφνικά άρχισε αυτά να τα κόβει και απλά να ασχολείται με κατι 17χρονα. Κορίτσια λυκείου. Και απλά ξενέρωσα που βλέπω έναν άντρα σε αυτή την ηλικία να καμακώνει μικρούλες. Για να σας προλάβω, δεν ζήλεψα σε καμία περίπτωση. Απλά ξενέρωσα τοσο μα τοσο πολυ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καμιά φορά νομίζω ότι η μόνη σωστή αντιμετώπιση των αντρών ήταν αυτής του φανταστικού ρόλου της Σαμάνθας στο Sex&thecity. Ο μόνος πραγματικός λόγος που έχω κάτσει να δω κάποιες φορές τη σειρά(και πολλά άλλα άτομα εικάζω) ήταν αυτή. Απογοήτευσις.