ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2018 | 01:29

Γιατροί

Σημερα πήγα σε έναν γιατρό για μια εξέταση ρουτίνας. Ενώ το πρόβλημα αφορούσε τη μύτη μου με ρώτησε αν βγάζω έρπητα συχνά. Του απάντησα αυθόρμητα μια δυο φορές τον χρόνο, σε περιόδους έντονου στρες. "προβλήματα με το χρηματιστήριο;" με ρώτησε χαριτολογωντας. "Γιατρε, καλώς ασχολείσαι μόνο με μύτες κ αφτιά, τα άλλα άστα στους αρμόδιους συναδέλφους σου να τα κρινουν", μου ηρθε να του πω αλλά αρκέστηκα σε ένα χαμόγελο. Πέρσι, μετά από δύσκολη εγχείριση γιατρός με πίεζε να σηκωθώ ενώ σφαδάζα από τους πόνους, παροτρυνοντας με να χαμογελάσω λιγάκι κ δηλώνοντας ότι τα βλέπω όλα σοβαρότερα από ό,τι ειναι. Παιδιά, τι φάση; από ποτε ένας τρίτος, παρά τις όποιες θεωρητικές του γνώσεις, είναι σε θέση να γνωρίζει τα όρια μου κ τον ψυχικό μου κοσμο; λίγη διακριτικότητα δηλαδή!
10
 
 
 
 
σχόλια
Choc,supreme κ shotgun σε ενα σχολιο....όνειρο ζω...Μαλλον δν ησουν σε mood αστείου ή δν θελεις αστεια. Κακο πάντως ο γιατρός δν ειπε. Για τις αντιλήψεις μου σε νιωθω λιγο υπερβολική αλλα ολα οκ ειναι. Περαστικά
Όταν ένας ιατρός σου πει "Είσαι χάλι μαύρο" ή "Καλά κάνεις και πονάς", μην έρθεις και πεις ότι "οι γιατροί δεν μας εμψυχώνουν αλλά μας ρίχνουν".Χαλάρωσε. Όλοι κάνουμε τέτοια "αστεία" για να ανεβάσουμε το ηθικό του άλλου.
Για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα τα είπαν...απλώς δεν ταίριαζε το χιούμορ σου με το δικό τους. Μετά από τις εγχειρίσεις ΠΡΕΠΕΙ να σηκωθείς και να περπατήσεις, αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε. Κι επειδή είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο το να σηκωθείς μετά από εγχείριση (ειδικά στην κοιλιακή χώρα), αν δε σε πιέσει ο γιατρός, δεν πρόκειται να το κάνεις.
Καιρός για λίγο χιούμορ στις μαύρες μέρες μας..Όσο για τον δεύτερο δεν ξέρω τι εγχείριση έκανες, αλλά αν σου είχαν κάνει νάρκωση επιβάλλεται να σε σηκώσουν για να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός και να φύγει εντελώς η χημική ουσία που βάζουν για την αναισθησία. (Σφύριξε χαρούμενα μπορείς, δες την φωτεινή πλευρά της ζωής.)
Ο ΩΡΛ είχε χιούμορ ασύμβατο με το δικό σου-ευτυχώς το χιούμορ δεν έχει σχέση με την ικανότητά του γιατρού.Ο γιατρός στο νοσοκομείο,προσπαθούσε να σου δώσει κουράγιο με τις τυπικές εκφράσεις,ούτως ώστε από κλινήρης ασθενής,να γίνεις περιπατητικός και να πάρεις μια ώρα αρχύτερα εξιτήριο-πάγια νοσοκομειακή τακτική/εκτός αν ήσουν σε κλινική,εκεί πληρώνεις ντούκου μαζεμένα βλέπεις,οπότε δεν υπάρχει βιασύνη.Είναι λίγο ψυχρό,αλλά έτσι πάει.Αν έχουν πάει όλα καλά,δεν χρειάζεται να μένεις στο νοσοκομείο,μπορείς να πονάς και στο σπίτι(δεν άντεχα να μην κάνω λίγο κακό χιούμορ κι εγώ,για να σε πειράξω!)Η διακριτικότητα που αναφέρεις,δεν ξέρω που κολλάει.Χαλάρωσε λίγο...ομμμμμ... :)
Μόλις ειδα :κερνάω μπύρες κ σουβλάκια έσκασα ενα απίθανο χαμογελο!!μετα ειδα ότι εισαι Θεσσαλονίκη κ τολμώ να πω πως απογοητεύτηκα!μαλλον δν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσω απο κοντά την υπεροχη σουπριμ!Κριμα.
Νομιζω οτι πρεπει να coolαρεις λιγακι..Να σε κανουν να χαμογελασεις θελανε οι ανθρωποι κ να αισθανθεις καλυτερα , ο,τι κ να περνουσες/περνας..Περαστικα! ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ