ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 08:59

Δεν κοιμήθηκα και καθόλου

Τα τελευταία 2 χρόνια ψάχνομαι για κάτι καλό.Τη προηγούμενη εβδομάδα μια γνωστή μου στη παρέα μου πρότεινε να βγω με έναν φίλο της.Μου τον έδειξε στο facebook αλλά δεν ενθουσιάστηκα η αλήθεια είναι.Λέω άντε να δώσω μια ευκαιρία γιατί είμαι πολύ καιρό μόνη μου.Βγήκαμε χθες με το παιδί περάσαμε όμορφα.Είχε πολύ καλή διάθεση.Εγω όμως όχι.Σε μια στιγμή το κατάλαβε και με ρώτησε αν έχω κάτι.Του είπα ότι έχω προβλήματα στο σπίτι.Όταν γύρισα σπίτι μετά το ραντεβού έβαλα τα κλάματα γιατί ένιωσα ότι δεν θα μου βγει κάτι.Σήμερα θα βγω με τη φίλη μου να πω εντυπώσεις.Ντρέπομαι.Είμαι χάλια.Δεν θέλω να βγω από το σπίτι.Πονάει πολύ η μοναξιά. :(
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο μόνος λόγος που αξίζει να βγείς με κάποιον είναι να τον γουστάρεις και να έχεις καταλάβει ότι γουστάρει και αυτός.Το ίδιο ισχύει και για το άλλο φύλο.Τωρα αν το ενδιαφέρον θα είναι φιλικό ή ερωτικό,κάποιοι χρειάζονται λίγο χρόνο,άλλοι ξέρουν τι θέλουν και αν θέλουν απο την αρχή.Σημασία έχει να υπάρχει συμφωνία στις επιθυμίες ,γιατί εκείνος που θέλει περισσότερα οταν ο άλλος δίνει λιγότερα,καταλήγει αδικημένος και κολλημένος να ελπίζει ότι θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.Όταν τελικά δεν γίνεται αυτό που ελπίζει να συμβεί,απογοητεύεται,χάνει την πίστη του και πείθει τον εαυτό του ότι κάτι κάνει λάθος.Μεγάλη παγίδα η απογοήτευση.Όταν ταιριάζουν τα ζητούμενα,όλα πάνε καλά,όταν υπαρχουν σοβαρές αποκλίσεις,δεν δένει η μπεσαμέλ.Άμα δεν σου κάνει κλίκ απο την αρχή,άστο.
Ούτε τ' αγόρια με κοπέλες που δεν τους αρέσουν όντως. Υ.Γ. Προτείνω να βγαίνει ο κόσμος με μια πιο χαλαρή και φιλική διάθεση. Αν τους βγει το ερωτικό, καλώς. Αν πάλι όχι, καλώς. Με μερικούς μπορεί να μην υπάρξει ερωτική χημεία, αλλά φιλική. Είναι κρίμα. Αλλά αν η κοπέλα θέλει να βρει αγόρι για σχέση απαραιτήτως, πάσο. Για μένα αυτά προκύπτουν αν είσαι χαλαρός κι άνετος. Επίσης, αν σου κάνει κλικ ακόμη κι ένας στην καφετέρια να το δείξεις. Μην τα περιμένουμε απ' τους άλλους όλα.
Προσωπικά θα ήθελα ο κόσμος να είναι ξεκάθαρος. Να λες στο άλλον για ποιον λόγο θες να βγεις μαζί του. Να μην βγαίνεις με το σκεπτικό πάμε χαλαρά και ότι βγει. Στην ουσία όλοι για κάτι ερωτικό βγαίνουμε ραντεβού. Τουλάχιστον μην κοροϊδεύεις τον άλλον όπως έκανε η εξομολογουμενη. Κόψε από την αρχή επαφή. Μην περιμένεις να βγείτε για να νιώσεις κάτι.
Κι αν το ειλικρινές είναι μια φιλική βόλτα κι αν τώρα προκύψει μια έλξη γιατί να την απαρνηθείς; Ειδικά σε blind dates ή παρεμφερείς φάσεις, γιατί πρέπει να γεμίζουμε με προσδοκίες. Μια γνωριμία είναι, cool. Υ.Γ. Για μένα ραντεβού είναι κι αυτό με τον οδοντίατρο ή εκείνο με την/ον φίλη/ο μου. Κι έχει τύχει να θελήσω να γνωρίσω άτομα του αντίθετου φύλου και να βγω και μαζί τους φιλικά, ξεκάθαρη ήμουν οκ. Αλλά αν έβγαινα ραντεβού στα τυφλά που μια φώτο μπορεί να μη σου κάνει ή αίσθηση ή και να σου κάνει αλλά ν' ανατραπεί από κοντά θα έβγαινα σε φιλικό τόνο. Η ερωτική χημεία, δεν κρύβεται πάντως και δεν χρειάζεται ανακοινώσεις. Πολύ απόλυτο/η σε βρίσκω.