ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 23:34

ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

Πώς θα πω στη κολλητή μου ότι δεν θέλω να γίνει η κουμπάρα μου; θα θυμωσει! με τον αρραβωνιαστικο μου εχουμε συμφωνήσει να γίνει ενα ζευγάρι που κανουμε πολύ καλή παρέα! Μη μου πείτε σχόλια τύπου να κανω τρεις κουμπάρους...έχουμε πάρει την αποφαση μας.Το θέμα είναι τι να της πω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τη <<πετάς>> έτσι τη κοπέλα ,αυτός ο άνθρωπος είναι μαζί σου σε τόσες δύσκολες στιγμές αφού είναι κολλητη σου..γιατί να μη δικαιούται και στη χαρά σου να έχει σπουδαίο ρόλο??δεν μας καταλαβαίνω τις γυναίκες κάποιες φορές..
Δύσκολες καταστάσεις. Εξήγησέ της ότι θέλατε για κουμπάρους φίλους με τους οποίους είστε δεμένοι εξίσου, και οι δυο σας. Αλλά μην περιμένεις να πετάξει τη σκούφια της απ΄τη χαρά της. Επίσης μην περιμένει να τρέχει μαζί σου για πρόβες νυφικού, διακόσμηση εκκλησίας και κέντρου κλπ.
πες...κολλητη??ειμαι μια μαριονετα και κανω οτι λεει ο λεγαμενος.δεν εχω βουληση!!επισης πες της ειναι καλο αυτο,γιατι σε γλιτωνω απο εξοδα εν μεσω κρισης!!ειδες τι καλη φιλη ειμαι τελικα??