ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 14:16

Γαμώ τη ψευτονηστεία σας υποκριτές.

Σήμερα δοκίμασα μακαρονια με κιμά. Νόστιμα, μια χαρά... Αφού τρώω μου λένε "είδες τι νόστιμα; κατάλαβες ότι ήταν απο σόγια ο κιμάς;"Δηλαδή έτσι θα νηστέψετε εσείς ρωτάω; Μια χαρά γεύεστε όλες τις γεύσεις, δεν θα καταλάβετε νηστεία, θα τρώτε τα μπέρκερ λαχανικών, τα μπέργκερ με κιμά σόγιας, παιδάκια και σουβλάκια απο σόγια, ότι σαβούρα υπάρχει στον πλανήτη αρκεί να μην είναι κρέας. Γλυκά με γάλα καρύδας ή αμυγδάλου. Τηγανιτές πατάτες με μισό λίτρο κέτσαπ και μουστάρδα. μαγιονέζα νηστίσιμη, τυρί νηστίσιμο, κρέας νηστίσιμο. Μη μας λείψει τίποτα. κατα τ'άλλα νηστεία.Νη- εσθίω σημαίνει, Δεν Τρώω!!! Όχι ηδονίζεται ο ουρανισκος μου και δεν μου λείπει τίποτα απο γεύσεις καθώς τα αντικαθιστώ όλα για να είναι πεντανόστιμα και το λέω νηστεία.Ε λοιπόν με εμένα που θα πλακωθώ στα κοψίδια τα τυριά και τα λοιπά μέχρι το Πάσχα δεν έχεις καμία διαφορά. Ότι νηστεία κάνεις εσύ μέχρι το Πάσχα, την ίδια νηστεία θα κάνω κι εγώ.Εεε μα πια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το νόημα της νηστείας είναι πιο βαθύ!Κατά την άποψή μου δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό!Όπως σωστά αναφέρει ο ή η εξ τι σημασία έχει αν δεν φάω κρέας και φάω ένα σορω άλλα πράγματα Μέχρι σκασμού!Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουν βρει υποκατάστατα για όλα,δεν είναι κακο να φας ένα μπεργκερ από λαχανικά.Το θέμα είναι γιατί νηστευουμε και τι σημαίνει νηστεία πραγματικά!Νηστεία σημαίνει να μπορώ να είμαι εγκρατης στην ζωή μου,να μην παρασύρομαι από πειρασμούς όχι μόνο υλικούς!Πολλοί κάνουν νηστεία και βρίζουν,φέρονται άσχημα στους συνανθρώπους τους,λένε ψέμματα κοκ.Και ρωτώ τι ποια η σημασία της νηστείας τότε?Μήπως σε σώζει το ότι νηστευεις από τις κακες πράξεις που κάνεις?Εγώ προσωπικά δεν νηστευω ποτέ μα ποτέ,αλλά είμαι ένας άνθρωπος αληθινός,ευγενικός και φέρομαι πάντα σωστά σε όλους και δεν έχω την επιθυμία να κάνω ποτε κακό σε κανέναν!Καλο θα ηταν λοιπον να βλεπουμε τα πραγματα πιο βαθια και πιο αληθινα με την πραγματική τους σημασία! Και κάτι τελευταίο όταν νηστευουμε δεν κάνουμε ούτε σεξ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ