Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2018 | 21:55

Τι να κάνω;

Να δω τη βλαμμένη ταινία της Lacta ή να πιω εδώ στο σπιτάκι μου μέχρι να τη δω αλλιώς;
14 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 14.2.2018 | 22:26
Εμμμ... καλύτερα...
Έστω να βάλω τα κλάματα και να ξεσπάσω.
Προς το παρόν βλέπω την ταινία, αλλά λέω σιγά-σιγά να κατευθυνθώ προς το ούζο, στην κουζίνα. Βασικά δε θα φτάσει, θα παραγγείλω τώρα κι άλλο. (Τελειώνουν κι οι διαφημίσεις τώρα.)
Τι σου συνέβη παιδί μου;
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 14.2.2018 | 22:32
Τίποτα.
Είμαι χάλια, ως συνήθως. Αλλά σήμερα είναι κι η μέρα τέτοια. Αλλά πάνω από όλα, φταίει που αύριο δεν έχω ούτε μάθημα, ούτε διάβασμα, οπότε ό,τι κάνω σήμερα, και να επηρεάσει την αυριανή ημέρα δεν πειράζει!
avatar erether 14.2.2018 | 23:53
Αστο, θα χαζεψεις με τετοιες ταινιες!
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 15.2.2018 | 00:20
Τώρα έγινε το κακό.

Κοίτα, σε σχέση με τη περσινή της σοκολάτας, βγάζει περισσότερο νόημα. Έχει μια λογική βάση, στην οποία στηρίζεται, ρε παιδί μου (σε αντίθεση με εμένα, στη ψιλοπιωμένη φάση που βρίσκομαι, αυτή τη στιγμή).

Ναι, είδα και την περσινή της σοκολάτας. Και μετά από τη σοκολατένια αυτή ταινία, είδα αυτήν του Παπακαλιάτη που πήγαν κι έβαλαν πέρυσι. Τόσο θαρραλέος/και-πολλά-άλλα, είμαι!
Night Black Fairy!!! Night Black Fairy!!! 15.2.2018 | 00:44
ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 15.2.2018 | 00:58
Κα Ναράιδα!!! :))))))
Ελπίζω να είσαι καλά.
Night Black Fairy!!! Night Black Fairy!!! 15.2.2018 | 01:01
Τι έπαθες μικρό μου???Γιατί μου στεναχωριεσαι?
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 15.2.2018 | 01:03
Δε ξέρω!
Ευχαριστώ!
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 15.2.2018 | 01:05
Ακόμα και τώρα να χαμογελάω με έκανες, τόσο γλυκιά που είσαι.
Ευχαριστώ.

Ζουζουνονεράιδα!
Night Black Fairy!!! Night Black Fairy!!! 15.2.2018 | 01:09
Είδα και εγώ την ταινία...Όμορφη είναι...Αυτή η μέρα δεν σημαίνει τίποτα μικρούλη μου...Είναι ξενόφερτη και είναι για τα μαγαζιά...Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος να μας αγαπήσει πραγματικά δεν θα περιμένει μια τέτοια ημέρα για να το δείξει...Θα στο δείχνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Και εσύ που είσαι τοοοοοσο καλό παιδάκι θα βρεις το καλύτερο κοριτσάκι που θα σε συμπληρώνει!Χαμόγελα μου...Η ζωή είναι μικρή ..Σιγά μην στεναχωρέθεις για μια τέτοια ημέρα... ? Ενταξει ψυχουλακο?
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ 15.2.2018 | 01:18
Ευχαριστώ πολύ!
Χαμογελάω, αφού θες.
Ξέρω ότι έχει εμπορική σημασία, και συμφωνώ και με τα άλλα, αλλά μια αφορμή πάντα είναι αυτή η μέρα. Ωστόσο, είμαι εδώ και αρκετές μέρες έτσι, δεν είναι μόνο σήμερα. Απλά τώρα έχω και την ευκαιρία να ξεσπάσω, επειδή αύριο δεν έχω υποχρεώσεις.

Όσον αφορά το ότι δείχνω καλό κτλ που λες... δε νομίζω ότι είναι υπέρ μου αυτά. Μάλλον σε κακό θα μου βγουν, γιατί θα πληγωθώ. Ε και αυτό είναι που φοβάμαι τόσο.

Είσαι κι εσύ πολύ καλή κι ελπίζω κι εσύ να βρεις έναν άνθρωπο που να σε συμπληρώνει, όσο κι αν αυτοί είναι σπάνιοι (όπως, από ό,τι βλέπω, είσαι κι εσύ, άλλωστε). Θέλω κι εσύ να μου χαμογελάσεις, ναι; Και να προσέχεις.

Νύσταξα... Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα, σου εύχομαι.
Night Black Fairy!!! Night Black Fairy!!! 15.2.2018 | 01:21
Σε ευχαριστώ πολύ ψυχούλα μου!!! Όλα θα γίνουν,κάνε υπομονή...Και εγώ φοβάμαι αλλά θα βρεθεί αυτό το κάτι διαφορετικό που θα μας ξεκλειδώσει...Κάνεις μας δεν πάει χαμένος και μην λες χαζομαρουλες!!! ;-) Καλό σου βράδυ,όνειρα γλυκά και θα βρούμε τον δρόμο μας!!!! Να το δεις!!! :-*
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ