ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2018 | 02:52

Ο αδερφός μου

Στην οικογένεια μου έχουμε πολλά οικονομικά προβλήματα, και γνωρίζουν ότι και εγώ τα βγάζω πολύ δύσκολα με τις σπουδές μου,αλλά δεν τους ζητάω λεφτά. Ο αδερφός μου είναι 9 ετών, και από ότι φαίνεται παρότι μικρός καταλαβαίνει πολύ καλά τι τραβάει όλη η οικογένεια .Μιλούσαμε Skype και μου δείχνει ένα κουτί που είχε ζωγραφίσει και μου είπε ότι αυτό ήταν το δώρο που θα μου έστελνε, μέσα είχε πολλές ζωγραφιές και χρήματα που είχε βγάλει από τα κάλαντα ,και τα είχε φυλάξει για να αγοράσει ένα παιχνίδι,μου είπε με τον μοναδικό δικό του ψευδο τρόπο να πάω να αγοράσω καινούργια ρούχα γιατί δεν μου έφερε ο Άγιος Βασίλης δώρο τα Χριστούγεννα .Εκείνη την στιγμή δάκρυσα.Κατάλαβα πόσο πλούσια είμαι χωρίς να έχω λεφτά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ δάκρυσα. Ψυχουλίτσα καλή και αθώα. Μπράβο στους γονείς σου που κάνανε τόσο καλή δουλειά και μεγαλώνουν 2 υπέροχους ανθρώπους. Τί να τα κάνεις τα λεφτά, αυτός είναι όλος ο πλούτος του κόσμου.