ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 16:21

χαζή απορία

Αρκετές κοπέλες δηλώνουν εμφανίσιμες και ότι δεν τους πλησιάζει κανείς. Αναρωτιέμαι τελικά τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ελκυστική. Ποθητή; Εντάξει, η άνεση με τον εαυτό της και άλλα τέτοια φαντάζομαι. Απλά καμιά φορά μπορώ να δω δύο κοπέλες με παρόμοια εμφάνιση και η μία να αντιμετωπίζεται σαν θεότητα κι η άλλη αδιάφορα. Η θεοποιημένη έχω αντιληφθεί ότι μπορεί να έχει ύφος και να επιδεικνύεται ενώ η αδιάφορη όχι. Το αν η μία έχει προσωπικότητα ή όχι, δεν φαίνεται κατευθείαν. Απλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως κάποιες καταλήγουν ελκυστικές και άλλες όχι ενώ αν αφαιρέσουμε τις όποιες κατακτήσεις, η μία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την άλλη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν, η έννοια ''εμφανίσιμη κοπέλα'' είναι ξεχειλωμένη τελείως και περιλαμβάνει όλες όσες με το κατάλληλο φτιάξιμο δεν προκαλούν αναγούλα στους άλλους, άρα η πλειοψηφία μπορεί να καταστεί και κυρίως να ΝΙΩΘΕΙ η ίδια ''εμφανίσιμη''. Από την άλλη πλευρά, το ''εμφανίσιμη'' δε σημαίνει και ''προσιτή'' αν η ίδια με τον τρόπο της κρατάει μακριά τους άλλους.
Προσκυνώ, δάσκαλε. Με κάλυψες, χωρίς να χρειαστεί να κράξω την εξομολογούμενη που προφανώς είναι λάτρης της επιφάνειας (δεν άντεξα, λίγο με το γάντι, έστω...).
η ερωτηση "τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ελκυστική. Ποθητή;" εχει πολλες απαντήσεις ανάλογα με το τι ψάχνει ο καθε αντρας και για πιο σκοπο!σε αλλους αρεσει η κοπελα να ειναι πιο "ξεπεταγμένη" σε αλλους πιο μαζεμένη.... αλλοι θελουν απλα να σπρώξουν, αλλοι κατι πιο μόνιμο και με μέλλον...οποτε δεν υπάρχει αντικειμενικη απάντηση...