ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2018 | 18:41

Φυγη

Έχουμε επικοινωνία ακομα με τον πρωην μου ενω εχουμε χωρισει αλλα τη τελευταια βδομαδα δεν εχει στειλει κανενα μηνυμα..χθες είχα γραψει μια εξομολογηση που τον επαιρνα και δεν απαντούσε ..ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κλεισω ματι καθολου.τον σκεφτομουν συνεχεια Μηπως επαθε κατι και εκεινος προφανως ηταν απασχολημένος και περνουσε καλα για να μην απανταει..το θεμα ειναι οτι μου απάντησε την επομενη μερα κ μου λεει "τι αρρωστο ειναι ολο αυτο τι να εχω παθει καλα ειμαι".εντελως αδιαφορα.φοβαμαι Μηπως βρηκε αλλη και ψαχνω παντου στα σοσιαλ Μηπως εχει βρει αλλη κοπέλα.αληθεια τον αγαπαω τρομερά πολυ και συνεχεια τον σκεφτομαι ..το τελευταίο διάστημα ερχοταν σπιτι μου για σεξ τίποτα αλλο κ σηκωνοταν και εφευγε..ομως μου ειπε οτι με νοιάζεται πραγματικα..δεν ξερω τι να κανω...ποσο ακομα να επιμενω?? Αν ενδιαφεροταν για μενα δεν θα εκανε κινηση? Όμως εγω τρωω το χρόνο μου με το να τον σκεφτομαι με αλλη.....πικρα
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι να επιμένεις χρυσή μου;;; Έχει τελειώσει! Συνειδητοποίησέ το! Σε λυπάται γι' αυτό δε σ' έχει βρίσει ακόμη. Δε θ' αργήσει και αυτό βέβαια, έτσι όπως το πας. Και το σεξ το χρησιμοποιείς ως δόλωμα, το έχεις πάρει χαμπάρι; Έχεις υποβιβάσει τον εαυτό σου σε αντικείμενο μήπως και καταφέρεις να τον (ξανα)παρασύρεις. Πόσο χαμηλά έχεις επιτρέψει να πέσεις... Πφφφφ!Σύνελθε!
Δεν έχετε. Εσύ θες να έχετε. Σταμάτα γιατί αρχίζεις να λειτουργείς σαν ψυχοπαθής stalker. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Παρτο απόφαση!Εδώ μπορείς να βάλεις τα κλάματα και να αρχίσεις το θρήνο. Απαραίτητο στάδιο.
Δεν σε θέλει και ίσως να μην τον αγαπάς κιόλας. Όταν σε αφήνουν πονάει και εκεί που είχες την ασφάλεια και ζεστασιά μιας σχέσης τώρα εσυ δεν την έχεις και για αυτό δεν ξεκολλάς. Ασφάλεια και ζεστασιά καλά κάνεις και θες αλλά θα βρεις αλλού. Οι κινήσεις σου δείχνουν απόγνωση και όχι αγαπη και οι δικές του αδιαφορία. Αν σε νοιαζόταν έστω και λίγο, ενώ ξέρει ότι είσαι πληγωμένη δεν θα ερχόταν για σκέτο σεξ ώστε να παρατείνει τον πόνο σου. Λοιπόν ξεκολλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ