ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2018 | 01:25

Παρατηρησα οτι

Παρατηρησα οτι δεν σεβομαστε τον αλλον.Ακομα και η λιφο κοινοτητα ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Σιγουρα ειναι δικαιωμα του καθενος να εκφερει γνωμη και να εκφραζεται ελευθερα. Απλως εχουμε μπερδεψει το εκφραζομαι ελεύθερα με το γινομαι αδιακριτος, με το κρινω οσο πιο σκληρά μπορω εναν άνθρωπο που δεν ξέρω. Υπαρχουν ακομα ευαίσθητοι άνθρωποι που κανεις δεν ξερει τι εχουν περασει, τι εχουν νιώσει , τι εχουν βιωσει, και ποια ειναι η συναισθηματική τους κατασταση. Πολλοι ανθρωποι νιωθουν η ειναι μονοι και αυτο τους ποναει και μπαινουν εδω, γραφουν , ισως ειναι ενα καταφυγιο για αυτους. Δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε χολή και κακια . Υπαρχουν ατομα που το μονο που χρειαζονται ειναι ενα τεραστιο κυμα αγαπης να τους θεραπευσει την ψυχη. Σεβασου οποιον μπαινει εδω και εκφράζεται. Γιατι ακομα και ανωνυμα, θελει δυναμη να πεις το προβλημα σου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η έλλειψη σεβασμού μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι κάτι νέο, ούτε χρειάζεται να μπει κανείς στις εξομολογήσεις για να το διαπιστώσει. Από εκεί και πέρα, μη μηδενίζουμε την αξία των σχολίων, σε ''σοβαρά'' ζητήματα θεωρώ ότι υπάρχει υψηλού επιπέδου σχολιασμός και μπορεί πραγματικά ένας εξομολογούμενος να δει εκδοχές της πραγματικότητας τις οποίες αδυνατούσε ο ίδιος. Κάτι τελευταίο: το ότι εσύ μπορεί να δηλώνεις ''ευαίσθητος άνθρωπος'' δε σημαίνει ότι πρέπει να σε χαϊδέψω για να δείξω ότι συμπάσχω μαζί σου: ενίοτε απαιτείται ένα ''χαστούκι'' για το καλό σου, για να δεις κατάματα την πραγματικότητα, και όχι θωπείες οι οποίες σε αποχαυνώνουν στη μακαριότητά σου.
Από την στιγμή που ποστάρει κάποιος ανώνυμα ότι γουστάρει, ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει όπως γουστάρει. Δεν υπάρχουν κανόνες στο ίντερνετ, καθώς κυριαρχεί η ανωνυμία. Το πως θα φερθεί ο καθένας βρίσκεται στην (ευγενική) ευχέρια του. Που να έμπαινες και σε κανά 4chan δλδ..Επίσης, αν γράφονται ανούσια ποστ, εννοείται ότι σηκώνουν και τρολάρισμα. Φαίνεται ποιοι έχουν τα χοντρά προβλήματα και ποιοι όχι. "Α κάνει λαικ σε άλλες, τι να κάνω'', ''με χώρισε, με κεράτωσε, μου τράκαρε το αμάξι, αλλά τον αγαπάω τον ακόμα'', ''τι να κάνω που όλος ο κόσμος γκρεμίζεται στα χαοτικά όνειρα ενός ηλιοβασιλέματος που ποτέ δεν ανατέλλει (?!?!?) '', κλπ, κλπ. ΠΛΙΖ.
Δεν ξέρω αν είμαστε όντως μικρογραφία. Όμως θα κάνω μερικές παρατηρήσεις:1. Συνέπειες δεν υπάρχουν ουσιαστικές κι αυτό απλά κάνει εμφανές την έλλειψη ικανότητας για ΔΙΑΛΟΓΟ. 2. Δεν είμαστε υπάλληλοι με συγκεκριμένα καθήκοντα. Αυτό το λέω επειδή πολλές φορές οι απαιτήσεις των άλλων είναι λίγο παράλογες.3. Αν δεν υπάρχει προσβλητικός λόγος είτε έμμεση αγένεια, ο σχολιαστής σύμφωνα με τους όρους της σελίδας είναι καλυμμένος. Φιλοξενούμενοι σε μια ιστοσελίδα είμαστε.Υ.Γ. Αρκετοί σχολιαστές γράφουν χρήσιμα σχόλια, γιατί να μην κρατάμε αυτά; Πάντα το κακό να μνημονευτεί...
Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο αλλά. ..δυστυχώς μερικοί εδώ μέσα δεν το βλέπουν έτσι. ..μάλλον περισσότερο σχολιάζουν για να κάνουν πλάκα ενώ δεν μπορουν να καταλάβουν κ να νιώσουν πόσο σοβαρό μπορεί να είναι για κάποιον ένα πρόβλημα.μάλιστα πολλές φορές σε κατά κρίνουν κ όλας κ σου την λένε...ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ