ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2018 | 19:15

Αχαριστία ειδικά από δικά σου άτομα...

Καλησπερα σε όλους-ες είμαι 22 χρόνων και η δουλειά μου μου αποφέρει καθαρά 2.χιλιάδες και κάτι κάθε μήνα..δίνω τα 500-600 στην οικογένεια μου γιατί έχουν ανάγκη επειδή δεν έχουν σταθερή δουλειά και το κάνω μέσα από την καρδιά μου αλλά τα Χριστούγεννα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου πήρα ένα ρολόι Rolex που έκανε 3χιλιαδες! Όταν το έμαθαν έκανα σαν τρελοί και εγώ νευρίασα πολύ.. δεν είμαι αναγκασμένος να τους δίνω τίποτα και δεν μπορούν να λένε μην βγαίνεις μην κανείς το ένα μην κανείς το άλλο..είμαι σε σημείο να φύγω να πάω να νοικιασω μόνος μου και να μην τους δίνω ούτε ευρώ..να δω θα τους αρέσει..
5
 
 
 
 
σχόλια
Πλούσιος δεν είμαι..ούτε μου έδωσαν τπτ οι δικοί μου έτοιμο..πριν 3 χρόνια δουλευα 2 δουλειες για να μπορώ να πληρώνω την σχολή μου (ιδιωτική)και να μπορώ να έχω ένα ζευγάρι παπούτσια και 10 ευρώ πάνω μου..αγαπάω την δουλειά μου δουλεύω 16-17 ώρες την μέρα γιαυτο και έγινα σεφ φέτος...μέχρι το καλοκαίρι επερνα 1000-1300..όταν στέκεσαι στα πόδια σου δεν είναι κακό να έχεις αυτοπεποίθηση..και είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται ειδικά στον οικογενειακό κύκλο!!
Γιατί αγόρι μου μένεις ακόμα με τους γονείς σου ενώ βγάζεις €2000/μήνα (στην Ελλάδα της κρίσης);Γουστάρεις να σου συγυρίζει το σπίτι η μαμά, ε; Μην τυχόν και ξεβολευτείς...!Άλλοι με μη-σταθερό εισόδημα (ούτε καν €500/μήνα) έφυγαν στα 18 από το πατρικό... με €2000 θα έφευγαν και από την χώρα!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ