ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2017 | 14:50

ανησυχω για εκεινους

Οι φιλοι μου εχουν μπλεξει ολοι τους με τα ναρκωτικα. Ξεκινησε απο χορτο και τωρα η μια απο αυτους εχει πεσει στα βαρια και σιγα σιγα παρασερνει και τους υπολοιπους. Δεν με αφηνουν να τους βοηθησω (δεν ξερω καν τον τροπο) και μου λενε πως υπερβαλλω και συχνο τους επιχειρημα ειναι πως '' πρεπει να τα δοκιμασουμε ολα στη ζωη μας''. Τι να κανω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Να κάνεις αυτό που σου λένει όλοι: Να απομακρυνθείς γιατί δεν έχεις τις γνώσεις και τα εργαλεία που μόνο ειδικοί κατέχουν. Αν κάποιος θέλει πράγματι να βοηθηθεί, υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι. Όσο για το ¨πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα στη ζωή μας¨ είναι η μεγαλύτερη μπούρδα ( βλακεία) που μόνο ανώριμα άτομα, πετάνε. Μη θεωρείς ότι είσαι άτρωτη και μπορείς να συνεχίζεις φιλίες μαζί τους. Σε μιά σου δύσκολη στιγμή -που όλοι κάποτε περνάμε-, μάντεψε τι θα σου προτείνουν. Φύγε χτες!
Να απομακρυνθείς για να σώσεις τον εαυτό σου. Φαίνεται να έχουν κάνει την επιλογή τους και λόγω "ψυχολογίας της μάζας" παρασέρνουν ο ένας τον άλλον σε ένα δρόμο που σπανίως έχει γυρισμό. Σώσε τον εαυτό σου. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και σωζόμαστε όταν εμείς το θέλουμε και το προσπαθούμε πρώτα.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μην προσπαθήσεις να πάρεις επικίνδυνες πρωτοβουλίες.Επικοινώνησε με οργανισμούς/ομάδες απεξάρτησης. Επίσης, ανάλογα πόσο φίλοι σου είναι, ίσως βοηθήσει να μιλήσεις με κάποιον αξιόπιστο δικό τους άνθρωπο.