ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2017 | 14:22

Με απελυσαν

Εργαζομουν ως σερβιτορα τον τελευταιο χρονο σε ενα καφε- μπαρ-μεζεδοπωλειο. Χθες το βραδυ ηταν μια παρεα φοιτητων , η οποια συχναζει εκει οποτε τους ξερω. Ο ενας απο αυτους λιγο περιεργος. Μου προτεινε αφου τελειωσει η βαρδια μου να παμε για ποτο , αρνηθηκα ευγενικα και χαμογελαστα. Μετα αρχισε΄ μα τοσες φορες ερχομαι για εσενα στο μαγαζι και ουτε για ενα ποτο δεν θες να παμε; ΄ Η απαντηση μου ηταν τυπικη και κρυα. Στη συνεχεια της βραδιας να λεει χαριτολογωντας και καλα ;΄τωρα γιατι γινομαι ακαταδεκτη και τους σνομπαρω ολη την ωρα και αρχισε να με πιανει απο τη μεση χαμηλα , να με αγγιζει και να ερχεται κοντα μου ΄καθε φορα που εφρνα νερα, αδειαζα τασακια , εφερνα τις παραγγελιες τους,καπου εκει ειναι που του απαντησα πως με φερνει σε πολυ δυσκολη θεση και και του πηρα το χερι και το τραβηξα με δυναμη. Αρχισε να λεει ΄Καλα δεν σου ειπα ουτε εκανα και κατι μπορεις να εισαι πιο ευγενικη , πελατης ειμαι. Δεν αντεξα και με ειρωνικο υφακι του απαντησα΄ και γω ανθρωπος αλλα δεν βλεπω να το θυμασαι ΄. Ζητησε υπευθυνο περιεγραψε το γεγονος διαφορετικο απο την πραγματικοτητα. Ενω εξηγησα στον υπεθυνο το γεγονος μου ειπε οκ σε πιστευω αλλα εισαι στην δουλεια , οχι εξω με παρεα οποτε πρεπει να εχεις μια επαγγελματικοτερη προσεγγιση. Πως αυτη η παρεα ερχεται τρεις φορες την εβδομαδα και φερνει και αλλους στο μαγαζι οποτε δεν γινεται να βγει κακη φημη για το προσωπικο, οποτε να ειμαι προσεκτικοτερη. Φυσικα σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε πως δεν ειναι αναγκη να ερθω στη βαρδια μου γιατι η ανιψια του αφεντικου θελει να κανει καποια μεροκαματα και θα με παρει τηλεφωνο για να μιλησουμε το βραδυ για τις επομενες βαρδιες. Φυσικα και δεν θα με παρει τηλεφωνο , του ειπα μαλιστα πως θα μπορουσε να πει πως ειναι για το χθεσινο σκηνικο και οχι αυτες τις δικαιολογιες, πως να χαιρονται τους πελατες τους και τη μαγαζαρα τους. Πως δουλευα 8ωρα με νυχτερινες βαρδιες για 18 ευρω το μεροκαματο επειδη ειχα αναγκη τα χρηματα και το εκμεταλλευτηκαν αλλα εχω και μια αξιοπρεπεια και ποσο μαλλον το να μου λες ψεμματα μεσα στη μουρη μου δεν τιμαει εσενα και πως θα ηθελα να δω τι αντιδραση θα ειχε αν τα εκανε στην αδερφη του η στην κορη του η στη συντροφο του και ολα αυτα να τα μεταφερει στο αφεντικο του καθως ισχυουν και για εκεινον. Μα αυτους τι να τους νοιαξει; Το μαγαζι φυσαει και μπορουν μεσα σε λιγες ωρες να βρουν αλλους 10 που θα κανει για τη δουλεια τους. Εγω να δω τι θα κανω τωρα. Να δω πως θα το πω στους γονεις μου που οι ανθρωποι δεν μπορουν να με συντηρουν ολοκληρωτικα σε αλλη πολη για να σπουδασω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρωτον μπραβο σου για το πως αντιμετωπισες αυτο το "αντρακι".Μη μασας.Κ δουλεια θα βρεις, κ φροντισε να μαθουν πολλοι για το τι εγινε κ πως εγινε. Εχει καταντησει αηδια αυτη η επαναλαμβανομενη συμπεριφορα ορισμενων, τυπου με τον παρα μου κ την κυρα μου..
Και εκτος ολων των προαναφερθεντων, καλο θα ηταν να τη στήσεις κάπου κοντά στο μαγαζί και μολις δεις το "γνωστό καλό" πελάτη να πλησιάζει, να πας να του τα πεις ενα χεράκι και να του γνωστοποιήσεις τι σου συνεβη για χαρη του. Κανονικά θα έπρεπε να εκφράσεις κι αλλιώς τα συναισθήματα και τη δυσαρέσκειά σου, αλλα η διαγωγή μου δεν μού επιτρέπει να εκφραστώ εδω..!
Μην το αφησεις έτσι, να το αναφέρεις και στην επιτροπη ισοτητας των φυλων και γενικα να διαδοσεις και το περιστατικο και το ονομα του μαγκα που προτιμησε να σε αφησει χωρις δουλεια υποστηριζοντας τον γλοιωδη τυπο που σε παρενοχλησε..ωστε να μην πατανε στο κωλομαγαζο του..