ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2017 | 07:47

Τον πληγωσα....

Είναι τόσο καλό παιδί και ενδιαφερόταν για μένα.Βγήκαμε μερικές φορές, μου εξομολογηθηκε το πως αισθάνεται και του εξήγησα ότι βγήκα από μια δύσκολη σχέση και δεν νιώθω έτοιμη για κάτι άλλο.Στενοχωρηθηκε πολύ και αισθάνομαι άσχημα :( Ήμουν ειλικρινής όμως...
7
 
 
 
 
σχόλια
Το λάθος το ρίχνω σε εσένα. Βασικά νομίζω έκανες λάθος που χρησιμοποιήσες ένα άτομο που εκτιμάς όταν βγήκες από την σχέση σου. Γυναίκα είσαι και έξω κυκλοφορούν τόσοι ληγουριδες θα μπορούσες να βγεις και να ξεδωσεις. Όχι με το τυπακι που εκτιμούσες όμως. Μεγάλο φάουλ και φέρθηκε σαν 15χρονο. Για τι ηλικίες μιλάμε εσύ και το αγόρι?
Και γιατί βγήκες μαζί του τότε; Ξέρεις δεν βλέπουμε μια κοπέλα και λέμε α θα είναι τέλεια για φίλη. Όχι λέμε θα την ήθελα κοπέλα μου.Υ.Γ Δεν είναι ανακριτικό το ύφος, απορία είναι περισσότερο
Να απαντήσω εγώ (αν και είμαι άντρας); Νομίζω πως απλώς δεν το είχε καταλάβει πως δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήταν και θέμα χημείας ταυτόχρονα. (Μου έχει τύχει να είμαι αποδέκτης αυτού του πράγματος, και ναι, δεν είναι ευχάριστο, αλλά το καταλαβαίνω ως ένα σημείο)
Σίγουρα, υπάρχουν εξαιρέσεις. Είπε όμως ότι βγήκαν μερικές φορές,που σημαίνει ότι μάλλον δεν ήταν αρκετά έτοιμη για εκείνον και όχι γενικά. Κατανοητό είναι, απλά μπορεί να αποφευχθεί.
Σίγουρα μπορεί. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για την δική μου περίπτωση, όμως ήταν για κάποιο διάστημα και ήταν (έστω και σύντομη) σχέση. Ναι, κανονική. Δεν την κατηγορώ, πέρα από το ότι μπορούσε να πει κάτι νωρίτερα. Και, φυσικά, έκανα κι εγώ λάθη. Απλώς το λέω σαν σκέψη. Μπορεί να ήταν και αυτό. :)
Έκανες κάτι που δε σου είναι ευχάριστο, οπότε νιώθεις άσχημα επειδή δεν θέλεις να πληγώνεις κάποιον που, σε κάποιο επίπεδο, εκτιμάς. Λογικό. Επίσης δεν είσαι έτοιμη για σχέση μετά από αυτή την δύσκολη σχέση σου και ήθελες να είσαι ειλικρινής. Επίσης λογικό και κανανοητό και, πάντα κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά έκανες. Εάν είναι νορμάλ άνθρωπος θα καταλάβει.