ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2017 | 09:44

Αντιθεσεις!

Αυτο που οι περισσοτεροι ανδρες σημερα θελουν τις γυναικες πανεμορφες, περιποιημενες, ατριχες, χωρις κυτταριτιδα και γενικα χωρις ατελειες... ενω οι ιδιοι ειναι καραφλοι, με μπυροκοιλιες και σχεδον ολοι πλεον να κρυβουν - τι βολικο! - τα προσωπα τους κατω απο ανατολιτικες γενειαδες....με ξεπερναει...!... Οι ανδρες να νιωθουν καλα οπως και να ειναι...αλλα στις γυναικες να δημιουργουνται ενοχικα συνδρομα και ανασφαλειες για το πως δειχνουν... απιστευτο!
6
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες εξομολογουμενη. Λόγω ότι δουλεύω σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και επίσης ο αρραβωνιαστικός μου έχει παρά πολλούς φίλους έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου. Οι άντρες δεν κοιτούν τη μπυροκοιλια τους έχουν απαιτήσεις από την γυναίκα. Επίσης, κρύβονται πίσω από το ότι η κοινωνία θέλει τη γυναίκα περιποιημένη, έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα ενώ ο άντρας είναι άντρας και δικαιούται να είναι σαν αρκούδα. Τελευταίο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Ο αρραβωνιαστικός μου έχει ένα φίλο 1,70 το πολύ και περίπου 80-85 κιλά. Αλλά η φίλη του είναι 1,72 και τώρα την έχει βάλει σε «προγραμμα δίαιτας».Θέλει να την κάνει να χάσει βάρος από κανονική να την κάνει αδύνατη δηλαδή. Επίσης, την λέει «πως ντύνεσαι έτσι;» Όταν ο ίδιος φοράει μια μαύρη μπλούζα που από τα πολλά πλυσίματα έχει χάσει το χρωμα της. Εμείς οι γυναίκες φταίμε που τους κάνουμε τα χατίρια μην τυχόν και τους χάσουμε.τα χω κάνει Κ εγώ σε παλιότερες σχέσεις.
Αυτό το "τις θέλουν" το συμπεραίνεις από το τι λένε στα social και στις αντρικές παρέες ή από το τι κυκλοφορούν δίπλα τους στην αληθινή ζωή;(Αυτό με τις γενειάδες και τις μπυροκοιλιές στο χέρι μας είναι να τους το κόψουμε.)
6-7 εξομολογήσεις πιο πριν και μια καστανόξανθη κοπέλα λέει ότι έχει καστανόξανθες τρίχες στα χέρια και δεν ξέρει αν πρέπει να τις ξυρίσει όπως άλλες κοπέλες γιατί δεν ξέρει αν θα αρέσει στους άντρες...Τέλος πάντων, δεν είναι ότι οι άντρες που ξέρουμε που μας έχουν βάλει αυτές τις ιδέες στο μυαλό, είναι όλη η πατριαρχική κοινωνία (άντρες και γυναίκες την απαρτίζουν, και οι δύο θύματα είναι) και η βιομηχανία της μόδας που σπρώχνει τις γυναίκες να ασχολούνται σε εμμονικό βαθμό με την εξωτερική τους εμφάνιση. Από μικρές μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου ότι η βασική μας αξία είναι η ομοφιά μας. "Η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο" κτλ.... Τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά. Σαφώς -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι άντρες έχουν, σε σύγκριση, ελάχιστη πίεση να κάνουν χίλια δυο πράγματα για να μοιάσουν στις εικόνες-πρότυπα. Εξομολογούμενη, να έχεις υπόψιν τι συμβαίνει γύρω σου και γιατί, αρχικά. Διάβασε ιστορία, εξάσκησε την κριτική σκέψη και κάνε συνεχώς αυτοανάλυση. Έπειτα, προσπάθησε να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους πιο κοντά στα δικά σου πιστεύω.
Δεν νομίζω να πολύ ισχύει αυτό που λες ,εμένα ίσα ίσα μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι με ήθελαν και τελείως αβαφη ,αν σε θέλει πραγματικά ο άλλος δεν νομίζω ότι τον πολύ ενδιαφέρουν αυτα ..