ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2017 | 01:24

Ερωτευμένος σε ένα κόσμο που δεν νιώθει.

Ήξερα ότι ανήκεις αλλού. Ήθελες να το τελειώσεις αλλά το προσπαθούσες και άλλο. 3 μέρες πριν βρεθήκαμε τελευταία φορά. Νιώθαμε και οι δύο αλλά δεν έβγαινε κάπου είπες αφού ήσουνα ακόμα στη σχέση σου .. 3 μέρες χωρίς εσένα χωρίς καλήμέρες σου με ένα κενό κατά τη διαρκεια της μέρας.. Σήμερα σου ξανά έστειλα.. Να ξαναβρεθουμε να μιλήσουμε ξανά δέχτηκεε . Δεν ξέρω γιατί το έκανα δεν ξέρω τι προσπαθώ να αλλάξω η τι θα σου πω ξανά.. Μου αρκεί που θα σε ξαναδώ. Πονάει φίλοι να θέλεις κάτι και να ανηκει αλλού. Πονάει να είναι σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον ενώ νιώθει και για εσένα κάποια πραγματα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Η εξομολόγησή σου μου θυμίζει την παρακάτω εξομολόγηση:http://www.lifo.gr/confessions/view/320573?comment=1938777#1938777Να προσέχεις να μη γίνεσαι καβάντζα άλλων, πονάει πολύ και στο τέλος σε πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα.