ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2017 | 22:18

Εξομολόγηση για τρίχες.

Λατρεύω τι αφέλειες. Στον εαυτό μου αλλά και στις υπόλοιπες γυναίκες. Οι αφέλειες κάνουν το πρόσωπο πιο γλυκό και ταυτόχρονα πιο γοητευτικό. Όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια είχα τα μαλλιά μου πιασμένα πάνω χωρίς φράντζες ή τσουλούφια να πέφτουν στο πρόσωπο. Μία μέρα λοιπόν άλλαξα κούρεμα, τα άφησα κάτω και έκανα αφέλειες. Το πρόσωπο μου είχε αλλάξει εντελώς, το έβλεπα και εγώ στον καθρέπτη. Στην σχολή, όταν με είδαν είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα. Όλοι μου έκαναν κομπλιμέντα και μου έλεγαν ότι είχα γίνει άλλος άνθρωπος. Θα ομολογήσω, ότι μου άρεσαν πολύ τα κομπλιμέντα και τα αισθανόμουν ότι ήταν ειλικρινή. Από τότε και μέχρι σήμερα (7 χρόνια περίπου), διατηρώ τις αφέλειες. Και όχι επειδή μου έκαναν μερικοί κομπλιμέντα αλλά επειδή είδα στον καθρέπτη το πρόσωπό μου, είδα τον εαυτό μου, είδα αυτό που μου αρέσει. Κάποια με δική της προσωπικότητα χωρίς να είναι μία ουδέτερη περίπτωση. Επίσης, παρατηρώ ότι οι αφέλειες και στις άλλες γυναίκες τις κάνουν πιο όμορφες. Είχε τύχει να γνωρίσω μία γυναίκα με χωρίς αφέλειες και κάποια μέρα την είδα με αφέλειες. Πραγματικά το πρόσωπο της είχε αλλάξει, σχεδόν την ερωτεύτηκα. Όσες γυναίκες βλέπω στο δρόμο με αφέλειες, τις ερωτεύομαι. Θαυμάζω την ομορφιά τους.Ανούσια εξομολόγηση αλλά ήθελα να εκφράσω το λατρεία μου για τις αφέλειες :)ΥΓ: Από μικρό παιδάκι που ήμουν μέχρι και σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, είχα αφέλειες. Το κούρεμα το άλλαξα από την πρώτη γυμνασίου μέχρι το λύκειο και για λίγο όταν σπούδαζα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα back to bangs :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάλι έχω προσέξει ότι ταιριάζουν σε ελάχιστες κοπέλες. Στις περισσότερες κλείνουν το πρόσωπο και τις ασχημαίνουν. Είναι και λίγο παιδικές, θέλει πολύ ειδικά χαρακτηριστικά για να κολακεύουν.
Από τα 2,5 μέχρι τα 17 περίπου,είχα αφέλειες...φράντζα το έλεγα,μέχρι που με διόρθωσε με ύφος μια κομμώτρια... :PΒάλε και μαγουλάκια με λακάκια και καταλαβαίνεις γιατί στα 17 πήγα και τα έκοψα κοντά με ένα κοκορίκο μπροστά για αλητεία(νομίζω ότι έχω αναφερθεί ξανά εδώ μέσα για το joe strummer κούρεμα που με δοκίμασε σαν άνθρωπο!)Τα τελευταία χρόνια και αφού έχω ξεσπάσει με κάθε δυνατό τρόπο στα μαλλιά μου(μέχρι ξανθό καρέ είχα για 5 φεγγάρια),έχω επανέλθει στο φυσικό μου χρώμα και φυσικά στις αφέλειες...Μου πήρε αρκετά χρόνια να παραδεχτώ ότι η μάνα μου ήξερε από τότε τι μου πάει καλύτερα... :)
Και μένα μου αρέσουν πολύ αλλά σίγουρα δεν ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου ή άμα έχεις πολύ μικρό μέτωπο. Επιπλέον, το καλοκαίρι με τη ζέστη είναι δύσκολο να τις φορμάρεις με πιστολάκι και ούτως ή άλλως πρέπει να τις κουρεύεις συχνά, αλλιώς μπαίνουν μες στα μάτια και ενοχλούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ