ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2017 | 11:26

ταξίδια στο εξωτερικό

φέτος ετοιμάζομαι να ταξιδέψω μόνος. συμφέρει να κλείσω με γκρουπ; όχι τόσο από άποψης τιμής εισητηρίων αλλά για τις ξεναγήσεις και τις βόλτες που θα είναι ήδη τακτοποιημένες στο πρόγραμμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν θα πήγαινα με γκρουπ, αν επιλέξεις κάποια ευρωπαϊκή πόλη πχ Μαδρίτη δεν χρειάζεσαι κανένα γραφείο, βρίσκεις μέσω booking πχ οικονομικό ξενοδοχείο, κεντρικό και μετά το πρωινό έχεις ολόκληρο το 24ωρω να γυρίσεις ακόμα και στα ποιο απίθανα μέρη της πόλης, μακριά από τις τουριστικές προτάσεις των γραφείων που ειναι τα ίδια και τα ίδια.Προσωπικά πιστεύω ότι μια πόλη την μαθαίνεις καλύτερα και σου αποτυπώνετε στο μυαλό για πολλά χρόνια όταν την έχεις ανακαλύψει από μόνος, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα κάλο οδηγό και ένα καλό χάρτη.Τώρα αν έχεις σκοπό να βγεις και εκτός πόλης εδώ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα μπορείς να χρησιμοποιεις το τραίνο η το λεωφορείο για μικρές ημερήσιες εξορμήσεις, εδώ είναι καθαρά θέμα γούστου, αν πάλι επιλέξεις μόνο μια πρωτεύουσα για κάποιες μέρες χωρίς να έχεις σκοπό να βγεις εκτός το πρακτορείο είναι τελείως περιττό.
πιστευω οτι το να πας με γκρουπ ειναι καλυτερη επιλογη..και μαζεμενα στα εχουν ολα,και οργανωμενο πλανο αλλα εχεις και ασφαλεια σχετικη..επιπλεον σιγουρα θα γνωρισεις ατομα για να πεις καμια κουβεντα αλλα και αν δε θελεις να μιλας σε κανεναν παλι μπορεις να το κανεις..να το κανεις και να περασεις ομορφα!χαιρομαι που βλεπω και αλλα ατομα να κανουν πραγματα μονα τους!