ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2017 | 13:32

Μέρα που είναι σήμερα...

λες να πας λίγο στην εκκλησία. Και να σταματάει ο παπάς την λειτουργία και να αρχίζει να λέει οτι οι κοπέλες πρέπει να κοινωνούν μία φορά τον μήνα και κάθε μήνα επειδή φέρνουν μια νέα ζωή στον κόσμο, οτι απαγορεύεται να κοινωνούν όσα ζευγάρια είναι αρραβωνιασμένα ή έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και όσοι είναι με τον πολιτικό δεν πρέπει να βαφτίζουν τα παιδιά οι παπάδες, και πετάει και για μια 12χρονη η οποία έκανε έκτρωση και την πήγαν σε πολύ μεγάλη κλινική για να γίνει αυτό(που το έμαθε αυτό ο παπάς, απορώ!). Και αύριο-μεθαύριο θα βγει ο ίδιος παπάς και θα λέει οτι δεν πάει κανένας στην εκκλησία που λειτουργεί αυτός αλλά στις υπόλοιπες...Θα είναι γύρω στα 50-55, άρα έχουμε να ζήσουμε πράγματα και θαύματα ακόμα!Χρόνια πολλά σε όλους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς πολλοί ιερείς, ακόμα και υψηλόβαθμοι στην ιεραρχία, έχουν τέτοιες απόψεις. Προφανώς μακροπρόθεσμα, μόνο κακό κάνει στην επίσημη Εκκλησία αλλά δεν το βλέπουν έτσι. Πέρυσι στον Επιτάφιο, βγαίνει η νεωκόρος με έναν δίσκο για χρήματα και αγιασμό. Σε εμάς που δεν αφήσαμε χρήματα, δεν έριξε αγιασμό. Η χάρη του Θεού όμως και η ευλογία δεν έρχονται επί πληρωμή.
Ορίστε;;; Ήταν σίγουρα ιερέας αυτός;;; Τη Κατίνα της γειτονιάς μου θύμισε εμένα και μαζί και κάποιο δήμιο που θα μας πάρει τα κεφάλια. Μη ξεχάσω και το Χίτλερ. Χριστός και η Παναγία μέρα που είναι σήμερα! Έλεος πια με τις βλακείες!